Nikaj Junte Msc RAB avatar
Nikaj Junte Msc RAB
Ik help mensen aan (financiële) rust, vrijheid & succes
06. Financieel

Wil je een training aanvragen van Nikaj Junte Msc RAB?

Mail tafelgasten.com

Over Nikaj Junte Msc RAB

Nikaj Junte is een van de twee oprichters van tafelgasten.com.

De kernwaarden van Nikaj Junte zijn vertrouwen, doorzetten, vrijheid, inspireren en authenticiteit.  Nikaj zijn motto’s: ‘Waar anderen stoppen, ga ik door” en “Wat niet kan, is nog nooit gebeurt’. Daarmee kom je ver en behaal je resultaten. En maak je het jezelf soms ook heel moeilijk en kom je in de knel. Nikaj Junte is openhartig en zal je meenemen in zijn ondernemers- & levenslessen.

Vallen en opstaan. Beide zijn nodig om verder te komen. Verder komen om elke dag een stukje ‘rijker’ te worden als mens. Je blijven ontwikkelen en doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.  Doel en intentie achter alle dingen die Nikaj Junte onderneemt is om organisaties en mensen te laten groeien. En dat is meer dan alleen op zijn expertise-gebieden: ondernemen, financieel, management en strategisch terrein.

Nikaj heeft een sterke overtuiging en een eigen ervaring dat alleen met gezonde & vitale mensen er gezonde & toekomstbestendige ondernemingen kunnen voortbestaan.

ERVARING
Nikaj Junte heeft 18 jaar gewerkt als zakelijke bankier. Hij was werkzaam als accountmanager, leidinggevende en lid van kredietcommissies & ‘denktanks’. Na zijn carrière bij de Rabobank is Nikaj bij verschillende MKB ondernemingen in diverse branches werkzaam geweest als directeur en (interim) CFO.

Nikaj heeft honderden organisaties geholpen van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen en is sinds 2016 zelf ondernemer en (mede) oprichter van Klimrust.nl en Tafelgasten.com.

Het overbrengen van kennis en ervaringen doet Nikaj uiteraard op het platform tafelgasten.com en als (parttime) docent in de vakken Ondernemen en Calculeren aan studenten.

Voor ondernemers en teams organiseert Nikaj meerdaagse wandeltochten in Nederland (Vechtdal) en Schotland (Highlands).  Deze klimrust wandeltochten zijn bedoeld om samen met anderen de natuur in te gaan om tot rust, nieuwe inzichten en succesvolle plannen te komen.

ONDERWERPEN
Finance | Ondernemen | Mentale Vitaliteit | Wandelen

OPDRACHTGEVERS
O.a. Rabobank, HBO/MBO onderwijs instellingen en diverse MKB-bedrijven

TALEN
Nederlands

Wil je een training aanvragen van Nikaj Junte Msc RAB?

Mail tafelgasten.com