Max 12 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

Rust in je hoofd | Verhoog je mentale veerkracht!

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Rust in je hoofd | Verhoog je mentale veerkracht!

  • Mentale Veerkracht
  • Persoonlijk Succes
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Rust in je hoofd
Heb jij ook wel eens het gevoel dat je wordt geleefd? Dat de waan van de dag regeert en dat de enige oplossing die je kan bedenken is: (stug) Doorgaan! Hoe fijn zou het zijn als je juist op die momenten meer rust in je hoofd kan krijgen. Dat het wel lukt om terug te schakelen en dat je niet onder de dagelijkse hectiek 'gebukt' gaat.

Succesvol word en blijf je niet door alleen maar stug door te gaan. Maar hoe dan wel? Focus je niet (alleen) op minder te gaan doen, maar zorg er juist voor dat je jouw draagkracht gaat verhogen. Oftewel mentaal ijzersterk worden en een positieve mindset ontwikkelen.

Je krijgt hierdoor in ieder geval meer energie en levenslust. En de kans is groot dat je ook nog eens effectiever en productiever wordt. In deze training gaat Nikaj jou inspireren en meenemen hij hij door schade en schande heeft geleerd om een verandering in zijn leven te bewerkstelligen.

Nikaj vertelt jou welke oefeningen, inzichten en boeken hem verder hebben geholpen en geïnspireerd. Hij deelt zijn kennis en ervaringen in zijn transformatie van een haastig en hectisch leven als werknemer/manager in het bankwezen naar een creatieve ondernemer en expeditieleider op meerdaagse wandeltochten.

In deze interactieve sessie 'Rust in je hoofd | Verhoog je mentale veerkracht' ga je ook zelf aan de slag en niet (alleen maar) in stilte luisteren of achterover zitten.

Leerdoelen

Door het volgen van deze training vergroot je je mentale veerkracht met effectieve technieken en leer je een positieve mindset tot je te nemen voor meer energie en productiviteit.
Ga aan de slag en ontwikkel je vaardigheden om proactief met verandering om te gaan, geïnspireerd door de ervaringen van de trainer.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die verlangt naar inspiratie en praktische handvatten om innerlijke rust te vinden. Als je op zoek bent naar manieren om de drukte van het dagelijks leven te doorbreken, je mentale veerkracht te versterken en de sleutelgebieden van geluk te verkennen, dan is deze training perfect voor jou. Of je nu een professional bent die streeft naar evenwicht tussen werk en welzijn, een drukke ouder die meer balans zoekt, of gewoon iemand die op zoek is naar meer rust en iets wil veranderen. Deze training geeft je de inzichten en praktische tips voor meer rust in je hoofd.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Nikaj Junte Msc RAB
Ik help mensen aan (financiële) rust, vrijheid & succes

Deel deze online training