Harro Willemsen

Harro Willemsen avatar
Harro Willemsen
Keynote speaker | Salestrainer | Auteur van de Par5 methode
Marketing en Sales

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Harro Willemsen

Harro Willemsen is een salestrainer, auteur, creatief marketeer en vernieuwer van het verkoopvak. Eigenaar en oprichter van 3to1: een specialist in maatwerk trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van sales, communicatie, management en vitaliteit.

Harro helpt salesprofessionals, business developers en inhoudelijke professionals met het ontwikkelen en versterken van effectief commercieel gedrag. Daarbij ontwikkel hij in samenwerking met het salesmanagement optimale salesprocessen en proposities, die meetbaar, coachbaar en schaalbaar zijn.

Als echte vernieuwer van het salesvak ontwerpt Harro Willemsen voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Naast de bestseller ‘de Par5 methode’ over de nieuwe standaard in acquisitie, heeft Harro meer dan honderd artikelen, columns en whitepapers geschreven en tevens een eigen YouTube kanaal met salesvideo’s.

Al bijna twintig jaar geeft Harro Willemsen trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van business-to-business acquisitie en sales. Hij heeft gewerkt voor meer dan 250 organisaties in Europa en duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Voor het trainen heeft Harro tien jaar als salesprofessioneel en salesmanager gewerkt in een complexe business-to-business-omgeving.

Tafelsessies van Harro Willemsen

Thoughtleadership voor salesprofessionals
study Marketing en Sales
€ 695
Groepssessie
Thoughtleadership voor salesprofessionals
De best presenterende salesprofessionals zijn ware kennisleiders. Deze sessie legt het fundament om een thoughtleader te worden in jouw markt.
Harro Willemsen Harro Willemsen
De nieuwe standaard in acquisitie: de Par5 methode
study Marketing en Sales
€ 695
Groepssessie
De nieuwe standaard in acquisitie: de Par5 methode
Hoe kom je aan tafel bij nieuwe klanten? De Par5 methode is de meest succesvolle aanpak van dit moment voor business-to-business-acquisitie.
Harro Willemsen Harro Willemsen