Bert-Jan Bezema

Bert-Jan Bezema avatar
Bert-Jan Bezema
Ik breng sales professionals dichter bij zichzelf en tot elkaar
Marketing en Sales

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Bert-Jan Bezema

Toen Bert-Jan Bezema negen jaar oud was overleed zijn vader. Hij zegt daarover: “Het is gek hoe dat werkt, maar ik was er lang van overtuigd dat ik ook jong zou sterven. Ik besloot daarom om alles uit het leven te halen en wilde al vroeg mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Onbewust bekwaamde ik me in het luisteren, observeren en het stellen van vragen. Zo veroverde ik mijn plek.  Toen ik hiermee bewust aan de slag ging, besefte ik pas hoe het overlijden van mijn vader me gevormd heeft; er is altijd een ondanks en een dankzij”

ERVARING
Als Client Service Manager bij Nokia, Mars en Heineken was Bert-Jan verantwoordelijk voor de prestaties van sales teams van Ahold en Yakult. Daar werd hem duidelijk: als je je verkoopprestaties wilt verbeteren, begin dan met het verbeteren van je eigen luister- en communicatievaardigheden.
Met zijn bedrijven Sales Talent Academy en IT-Talent Academy heeft Bert-Jan zijn plek volledig gevonden. Hij geeft leiderschaps-, sales- en samenwerkingstrainingen in het binnen- en buitenland. Vooral de trainingen in Marrakech (Marokko) zijn populair.
Bert-Jan zegt hierover: “Ik hou van deze stad, waar oude ambachten worden beoefend en mensen dag en nacht werken om te overleven. Daar laat ik mijn cursisten ervaren hoe zij vanuit betrokkenheid bij elkaar hun doel kunnen bereiken en hoe groot de invloed is van non-verbale communicatie”.

BELEVING
Zijn werk omschrijft Bert-Jan als volgt: “Door met mensen te werken voel ik me bevoorrecht. Ik luister, observeer, stel vragen en dan geef ik richting. Zo hou ik mijn cursisten een spiegel voor. Zij worden zich bewust van hun communicatiestijl, houding en gedrag. Dat draagt bij aan goede arbeidsrelaties en optimale verkoop- en bedrijfsresultaten.

WAARDE
Goede communicatie begint bij jezelf. De trainingen van Bert-Jan brengen mensen dichter bij zichzelf en daarmee nader tot elkaar. Zo divers als de persoonlijkheden van zijn cursisten zijn, zo persoonlijk is zijn aanpak. Leidinggeven, verkopen en samenwerken blijft mensenwerk en draait om de verbinding tussen mensen. Na deze trainingen zullen deelnemers dat nooit meer vergeten.

ONDERWERPEN
Insights Discovery en Verhoog je GUN-factor

OPDRACHTGEVERS
O.a. SAMSUNG, Luxaflex, PEAK-IT, Nestlé, SPA Nederland, WEDI, Het Retailhuys, Greenergy, Enrico, De Vreeden installatietechniek, CPM Field Marketing,

TALEN
Nederlands

Tafelsessies van Bert-Jan Bezema

Training Insights Discovery – UPDATE
study Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
€ 750
Groepssessie
Training Insights Discovery – UPDATE
Deze training helpt je de kennis en inzichten van Insights Discovery op te frissen en (opnieuw) toe te passen in je dagelijkse werk.
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema
Verhoog je GUN-factor
study Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
€ 750
Groepssessie
Verhoog je GUN-factor
In deze training leer je wat de gunfactor inhoudt en hoe je jouw eigen gunfactor positief kunt beïnvloeden.
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema