Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 03. Communicatie

Advies Gesprekken

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Advies Gesprekken

  • Advies
Je hebt regelmatig advies/ verkoopgesprekken met je (toekomstige) klanten. Je hebt dus al heel wat ervaring en veel geoefend met gesprekstechnieken. Af en toe is dat net niet genoeg. Soms zijn die technieken verouderd of zijn er weer nieuwe inzichten en vaak is het de verandering door de jaren heen. De verandering van producten en ook andere inzichten van klanten.

Met deze korte workshop help ik je om alle puntjes op de i zetten. De gesprekstechnieken aan te scherpen en door praktische tips te geven. Na deze workshop ga je met een vernieuwde blik het gesprek in. Een iets andere aanpak, andere ideeën en wellicht vanuit een ander oogpunt vertelt. Dat alleen al maakt dat je een andere indruk maakt en het gesprek anders verloopt.

Hoe ga je om met klanten die al een leverancier hebben? Hoe ga je om met klanten die geen advies willen hebben…… (denk maar aan de eerste telefoon, waar je een foto mee kon maken à niemand had interesse in deze telefoon. Laat staan internetten op je Nokia in 2006à 90% van Nederland keurde dat af. Je moet echt voor de klant nadenken. Hoe krijg je de aandacht, zodat klanten wel interesse in jou en jouw product krijgen. Klanten komen pas in actie als ze problemen hebben, maar soms moet je ze helpen dat in te laten zien. Wow, nu worden de gesprekken met klanten echt leuk.

Oefenen=borging van het geleerde

Je krijgt van mij een verkooppitch APK. Een kleine check-up van jouw verhaal. Ik help met mijn ervaring, kennis en frisse blik, om je advies/ verkoopgesprek zo te doen, dat je er beter mee scoort.

Via Whatsapp stuur je mij jouw aangepaste pitch en hier zal ik dan feedback op geven, zowel inhoudelijk en op (non)verbale vlak. Je hebt weer iets nieuws geleerd!

Na deze sessie:
-Ga je met nieuwe inzichten adviserend verkopen
-Los je zichtbare en onzichtbare problemen van klanten op
-Heb je inhoudelijke en (non) verbale inzichten gekregen in je advies/ verkoopgesprek
-Ga je commercieel met de klant meedenken en dus meer verkopen

Voor wie?
Deze sessie is geschikt voor (sales) adviseurs die hun bestaande en nieuwe klanten willen helpen om hun doelen te behalen. We houden je een spiegel voor. Succes verzekerd!

Talen
- Nederlands

Talen

Nederlands

Trainer

author
Bert-Jan Bezema
Trainer, Coach, Loopbaancoach

Deel deze online training