author
Bert-Jan Bezema
Trainer, Coach, Loopbaancoach
01. Marketing en Sales
Bekijk profiel

Advies Gesprekken

03. Communicatie
Groepssessie
Max 10 deelnemers

Trefwoorden

  • Advies

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 750
€ 907.50 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Je hebt regelmatig advies/ verkoopgesprekken met je (toekomstige) klanten. Je hebt dus al heel wat ervaring en veel geoefend met gesprekstechnieken. Af en toe is dat net niet genoeg. Soms zijn die technieken verouderd of zijn er weer nieuwe inzichten en vaak is het de verandering door de jaren heen. De verandering van producten en ook andere inzichten van klanten.

Met deze korte workshop help ik je om alle puntjes op de i zetten. De gesprekstechnieken aan te scherpen en door praktische tips te geven. Na deze workshop ga je met een vernieuwde blik het gesprek in. Een iets andere aanpak, andere ideeën en wellicht vanuit een ander oogpunt vertelt. Dat alleen al maakt dat je een andere indruk maakt en het gesprek anders verloopt.

Hoe ga je om met klanten die al een leverancier hebben? Hoe ga je om met klanten die geen advies willen hebben…… (denk maar aan de eerste telefoon, waar je een foto mee kon maken à niemand had interesse in deze telefoon. Laat staan internetten op je Nokia in 2006à 90% van Nederland keurde dat af. Je moet echt voor de klant nadenken. Hoe krijg je de aandacht, zodat klanten wel interesse in jou en jouw product krijgen. Klanten komen pas in actie als ze problemen hebben, maar soms moet je ze helpen dat in te laten zien. Wow, nu worden de gesprekken met klanten echt leuk.

Oefenen=borging van het geleerde

Je krijgt van mij een verkooppitch APK. Een kleine check-up van jouw verhaal. Ik help met mijn ervaring, kennis en frisse blik, om je advies/ verkoopgesprek zo te doen, dat je er beter mee scoort.

Via Whatsapp stuur je mij jouw aangepaste pitch en hier zal ik dan feedback op geven, zowel inhoudelijk en op (non)verbale vlak. Je hebt weer iets nieuws geleerd!

Na deze sessie:
-Ga je met nieuwe inzichten adviserend verkopen
-Los je zichtbare en onzichtbare problemen van klanten op
-Heb je inhoudelijke en (non) verbale inzichten gekregen in je advies/ verkoopgesprek
-Ga je commercieel met de klant meedenken en dus meer verkopen

Voor wie?
Deze sessie is geschikt voor (sales) adviseurs die hun bestaande en nieuwe klanten willen helpen om hun doelen te behalen. We houden je een spiegel voor. Succes verzekerd!

Talen
- Nederlands

Meer online trainingen van Bert-Jan Bezema

SpreekKuur: de APK voor jouw verhaal, pitch, presentatie etc
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema SpreekKuur: de APK voor jouw verhaal, pitch, presentatie etc
Wil je weten of jouw verhaal. pitch, aanbesteding of presentatie optimaal is? Wil professioneel feedback en daarna tools krijgen om te oefenen?
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 1000
Training Insights Discovery – UPDATE
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema Training Insights Discovery – UPDATE
Deze training helpt je de kennis en inzichten van Insights Discovery op te frissen en (opnieuw) toe te passen in je dagelijkse werk.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 750
Verhoog je GUN-factor
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema Verhoog je GUN-factor
In deze training leer je wat de gunfactor inhoudt en hoe je jouw eigen gunfactor positief kunt beïnvloeden.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 750