author
Bert-Jan Bezema
Trainer, Coach, Loopbaancoach
01. Marketing en Sales
Bekijk profiel

SpreekKuur: de APK voor jouw verhaal, pitch, presentatie etc

02. Persoonlijke ontwikkeling
Groepssessie
Max 10 deelnemers

Trefwoorden

  • pitchen
  • Presenteren

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Vertellen – Verbeteren – Veroveren

Wat wil je het liefst als je een verhaal vertelt? Juist! Dat jouw woorden iets doen met de luisteraar. Dat die op het puntje van zijn stoel gaat zitten, in gedachten met jou meegaat en overtuigd raakt. De energie van zo’n moment is magisch. Of je nou een salesgesprek voert, een eindejaarsspeech voor tweehonderd medewerkers geeft, of een ICT-advies aan een directieteam.
Soms lukt dat. En soms ook niet, of niet meer. Je merkt dan dat je niet echt gehoord wordt, dat je overtroefd wordt door anderen, of dat je je verhalen al jaren op dezelfde manier afdraait. En misschien ben je op zich best tevreden, maar óók benieuwd wat er beter kan. Omdat je de lat graag hoog legt.
Met Spreekkuur toets en verbeter jij de manier waarop je vertelt. Eenvoudig en in heel korte tijd. Zodat jij én je luisteraar er plezier aan beleven. neemt een Spreekkuur in drie stappen:

Stap 1
Je vertelt Bas Westerweel en Bert-Jan Bezema jouw verhaal Dat kan een salespitch zijn, een toespraak voor een groot publiek, een idee, kwartaalcijfers, wat dan ook. Wij observeren je en geven je feedback. En een hoogstpersoonlijk pakketje opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Stap 2
Dan gaan we met jou en andere deelnemers aan het werk. We oefenen met en zonder camera, geven je praktische tips en vooral veel steun. Want we vinden het belangrijk dat jouw verhaal authentiek is. Geen kunstjes, maar een verhaal dat raakt.

Stap 3
Je sluit de Spreekkuur af met een terugblik samen met ons. Je stuurt een video op van jouw laatste verhaal en krijgt van Bas Westerweel feedback. Wat heb je bereikt? Wat wil je vasthouden en hoe ga je dat doen?

meer informatie www.spreekkuur.nl

Referenties van o.a Samsung, Luxaflex, Het Retailhuis, Bam, Optimo etc etc? We brengen je graag met onze klanten in gesprek.

Meer online trainingen van Bert-Jan Bezema

Advies Gesprekken
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema Advies Gesprekken
Deze sessie is voor adviseurs die bestaande en nieuwe klanten willen helpen om hun doelen te behalen. Tips, nieuwe inzichten + APK voor jouw verhaal.
study 03. Communicatie
€ 750
Training Insights Discovery – UPDATE
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema Training Insights Discovery – UPDATE
Deze training helpt je de kennis en inzichten van Insights Discovery op te frissen en (opnieuw) toe te passen in je dagelijkse werk.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 750
Verhoog je GUN-factor
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema Verhoog je GUN-factor
In deze training leer je wat de gunfactor inhoudt en hoe je jouw eigen gunfactor positief kunt beïnvloeden.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 750