slider-thumb
slider-thumb
Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

SpreekKuur: de APK voor jouw verhaal, pitch, presentatie etc

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

SpreekKuur: de APK voor jouw verhaal, pitch, presentatie etc

  • pitchen
  • Presenteren
Vertellen – Verbeteren – Veroveren

Wat wil je het liefst als je een verhaal vertelt? Juist! Dat jouw woorden iets doen met de luisteraar. Dat die op het puntje van zijn stoel gaat zitten, in gedachten met jou meegaat en overtuigd raakt. De energie van zo’n moment is magisch. Of je nou een salesgesprek voert, een eindejaarsspeech voor tweehonderd medewerkers geeft, of een ICT-advies aan een directieteam.
Soms lukt dat. En soms ook niet, of niet meer. Je merkt dan dat je niet echt gehoord wordt, dat je overtroefd wordt door anderen, of dat je je verhalen al jaren op dezelfde manier afdraait. En misschien ben je op zich best tevreden, maar óók benieuwd wat er beter kan. Omdat je de lat graag hoog legt.
Met Spreekkuur toets en verbeter jij de manier waarop je vertelt. Eenvoudig en in heel korte tijd. Zodat jij én je luisteraar er plezier aan beleven. neemt een Spreekkuur in drie stappen:

Stap 1
Je vertelt Bas Westerweel en Bert-Jan Bezema jouw verhaal Dat kan een salespitch zijn, een toespraak voor een groot publiek, een idee, kwartaalcijfers, wat dan ook. Wij observeren je en geven je feedback. En een hoogstpersoonlijk pakketje opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Stap 2
Dan gaan we met jou en andere deelnemers aan het werk. We oefenen met en zonder camera, geven je praktische tips en vooral veel steun. Want we vinden het belangrijk dat jouw verhaal authentiek is. Geen kunstjes, maar een verhaal dat raakt.

Stap 3
Je sluit de Spreekkuur af met een terugblik samen met ons. Je stuurt een video op van jouw laatste verhaal en krijgt van Bas Westerweel feedback. Wat heb je bereikt? Wat wil je vasthouden en hoe ga je dat doen?

meer informatie www.spreekkuur.nl

Referenties van o.a Samsung, Luxaflex, Het Retailhuis, Bam, Optimo etc etc? We brengen je graag met onze klanten in gesprek.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Bert-Jan Bezema
Trainer, Coach, Loopbaancoach

Deel deze online training