Bert-Jan Bezema avatar
Bert-Jan Bezema
Trainer, Coach, Loopbaancoach
Marketing Trainingen

Wil je een training aanvragen van Bert-Jan Bezema?

Mail tafelgasten.com

Over Bert-Jan Bezema

Toen Bert-Jan Bezema negen jaar oud was overleed zijn vader. Hij zegt daarover: “Het is gek hoe dat werkt, maar ik was er lang van overtuigd dat ik ook jong zou sterven. Ik besloot daarom om alles uit het leven te halen en wilde al vroeg mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Onbewust bekwaamde ik me in het luisteren, observeren en het stellen van vragen. Zo veroverde ik mijn plek.  Toen ik hiermee bewust aan de slag ging, besefte ik pas hoe het overlijden van mijn vader me gevormd heeft; er is altijd een ondanks en een dankzij”

ERVARING
Als Client Service Manager bij Nokia, Mars en Heineken was Bert-Jan Bezema verantwoordelijk voor de prestaties van sales teams van Ahold en Yakult. Daar werd hem duidelijk: als je je verkoopprestaties wilt verbeteren, begin dan met het verbeteren van je eigen luister- en communicatievaardigheden.
Met zijn bedrijven Sales Talent Academy en SpreekKuur met Bas Westerweel heeft Bert-Jan zijn plek volledig gevonden. Hij geeft leiderschaps-, sales- en samenwerkingstrainingen in het binnen- en buitenland. Vooral de trainingen in Marrakech (Marokko) zijn populair.

Bert-Jan zegt hierover: “Ik hou van deze stad, waar oude ambachten worden beoefend en mensen dag en nacht werken om te overleven. Daar laat ik mijn cursisten ervaren hoe zij vanuit betrokkenheid bij elkaar hun doel kunnen bereiken en hoe groot de invloed is van non-verbale communicatie”.

BELEVING
Zijn werk omschrijft Bert-Jan als volgt: “Door met mensen te werken voel ik me bevoorrecht. Ik luister, observeer, stel vragen en dan geef ik richting. Zo hou ik mijn cursisten een spiegel voor. Zij worden zich bewust van hun communicatiestijl, houding en gedrag. Dat draagt bij aan goede arbeidsrelaties en optimale verkoop- en bedrijfsresultaten.

ONDERWERPEN:
SpreekKuur, Insights Discovery, en Verhoog je GUN-factor

OPDRACHTGEVERS
O.a. SAMSUNG, Bosch Automotive, Afas, Luxaflex, Unilever, Neomax IT, Korento IT, Experis IT, Het Retailhuys, Albert-Heijn, Greenergy, Mepal, Knyfe, Heers Marketing, USG legal en finance

TALEN
Nederlands

Wil je een training aanvragen van Bert-Jan Bezema?

Mail tafelgasten.com