Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job Communicatie Trainingen

Impactvolle werkrelaties!

€ 75 Per persoon
€ 90,75 incl btw

Impactvolle werkrelaties!

  • het echte gesprek
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Samenwerken
Iedereen heeft er mee te maken: werkrelaties. Het lijkt vanzelfsprekend. Maar in de dynamiek van de dagelijkse praktijk blijkt het vaak een ware uitdaging om op een positieve en effectieve manier een waardevolle relatie op te bouwen. Tijdens deze unieke ervaring worden deelnemers ondergedompeld in een theoretisch kader dat niet alleen inzicht biedt, maar ook praktische handvatten aanreikt. Het is niet zomaar een lezing; het is een interactieve workshop waarin deelnemers zelf aan de slag gaan. Leer hoe je direct concrete stappen zet om je werkrelaties te verbeteren en een positieve impact te hebben. Deze sessie garandeert niet alleen een interactieve setting, maar ook ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback op maat. Ontvang waardevolle inzichten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en situatie, waardoor je de opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Mis deze unieke kans niet om een meester te worden in het onderhouden van je relaties. Schrijf je nu in voor deze exclusieve sessie en transformeer jouw samenwerk-skills naar een hoger niveau!"

Leerdoelen

- Verwerf inzicht wat key is in het versterken en onderhouden van je werkrelaties. - Duik in een theoretisch kader dat niet alleen inzicht biedt, maar ook concrete handvatten aanreikt voor implementatie. - Neem deel aan een interactieve workshop waarin je actief betrokken wordt en de geleerde concepten direct kunt toepassen. - Leer praktische stappen om je werkrelaties direct te verbeteren en positieve effecten te genereren in je professionele omgeving. - Profiteer van de beperkte groepsgrootte voor een intieme setting en ontvang persoonlijke aandacht die is afgestemd op jouw behoeften. - Ervaar de waarde van feedback op maat, specifiek afgestemd op jouw situatie, en integreer deze in je professionele groei. - Schrijf je in om de unieke kans niet te missen om een meester in het onderhouden en verdiepen van duurzame professionele relaties.

Doelgroep

Alle professionals die graag een stap in hun ontwikkeling willen zetten door zich de kunst van feedback geven eigen te maken

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
Sanneke Bos
Expert complexe gesprekken, coach, acteur

Deel deze online training