Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Management Trainingen

Krachtig Feedback Geven

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Krachtig Feedback Geven

  • beïnvloeding
  • grenzen
  • Samenwerken
  • Teams
  • Voortdurend verbeteren
Het lijkt eenvoudig: feedback geven. Maar in de dynamiek van de dagelijkse praktijk blijkt het vaak een ware uitdaging om op een positieve en effectieve manier een feedback-relatie op te bouwen. Ontdek de geheimen van doeltreffende feedback tijdens deze tafelsessie, waarin we de basis leggen voor het geven van heldere en kritische feedback met als doel het versterken van waardevolle professionele relaties.
Tijdens deze unieke ervaring worden deelnemers ondergedompeld in een theoretisch kader dat niet alleen inzicht biedt, maar ook praktische handvatten aanreikt. Het is niet zomaar een lezing; het is een interactieve workshop waarin deelnemers zelf aan de slag gaan. Leer hoe je direct concrete stappen zet om je feedbackvaardigheden te verbeteren en een positieve impact te hebben op je professionele relaties.
Deze sessie garandeert niet alleen een interactieve setting, maar ook ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback op maat. Ontvang waardevolle inzichten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en situatie, waardoor je de opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.
Mis deze unieke kans niet om een meester te worden in het geven van feedback en bouw met vertrouwen aan duurzame professionele relaties. Schrijf je nu in voor deze exclusieve sessie en transformeer jouw feedbackvaardigheden naar een hoger niveau!"

Leerdoelen

- Leer de essentiële principes van doeltreffende feedback begrijpen en toepassen in de dagelijkse praktijk.

- Ontwikkel vaardigheden om op een positieve en effectieve manier feedback te geven, zelfs in uitdagende situaties.

- Leer praktische stappen om je feedbackvaardigheden direct te verbeteren en positieve effecten te genereren in je professionele omgeving.

- Profiteer van de beperkte groepsgrootte voor een intieme setting en ontvang persoonlijke aandacht die is afgestemd op jouw behoeften.

- Ervaar de waarde van feedback op maat, specifiek afgestemd op jouw situatie, en integreer deze in je professionele groei.

- Schrijf je in om de unieke kans niet te missen om een meester te worden in het geven van feedback en bouw met vertrouwen aan duurzame professionele relaties.

Doelgroep

Alle professionals die graag een stap in hun ontwikkeling willen zetten door zich de kunst van feedback geven eigen te maken

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
Sanneke Bos
Expert complexe gesprekken, coach, acteur

Deel deze online training