Online trainingen

Alle trainingen van tafelgasten worden gegeven door ervaren trainers die een uitstekende expertise hebben op hun vakgebied en die graag willen delen. Onze trainers weten als geen ander hoe zij deelnemers aan de online training direct op het puntje van hun stoel kunnen krijgen (in de ‘leerstand’). Dit doen we door onze trainingen interactief, persoonlijk en to the point te geven. Volgens een bewezen format en/(een training) van maximaal 90 minuten zodat niemand de aandacht verliest en iedereen een geweldige trainingservaring heeft. Op deze pagina tref je een overzicht van alle trainingen die je via tafelgasten.com kunt boeken.
Meer lezen
Professionele trainers Uitgebreide trainingen In gesprek met een expert Verbreed je kennis

Soort trainingen

session-thumbnail
Leren adverteren op LinkedIn (campagnemanager)
Een zeer effectieve manier voor organisaties om je doelgroep te bereiken via LinkedIn is het gebruik van advertenties. Maar hoe doe je dat?
€ 129 per persoon
session-thumbnail
Mini-serie (3 sessies) : Time management | Slimmer omgaan met tijd
In 3 interactieve online sessies van 1,5 uur via leer je hoe je slimmer kunt omgaan met je tijd, e-mail, deadlines en 'nee'zeggen.
€ 395 per persoon
session-thumbnail
Bouwstenen voor een sterk LinkedIn profiel
Het LinkedIn-profiel van onschatbare waarde voor iedereen die een positieve eerste indruk wil achterlaten.
€ 75 per persoon
session-thumbnail
Zijn je beste klanten wel je beste klanten?
Meer rendement door de juiste focus op de juiste klanten Klanten zijn niet hetzelfde. De inspanning die jij voor ze doet dus ook niet! Toch?
€ 75 per persoon
session-thumbnail
Mini-serie (3 sessies): Persoonlijk Leiderschap | Ontdek je verborgen potentieel
In deze miniserie ontdek je jouw verborgen potentieel. Je leert hoe je jouw sterke kanten beter kunt benutten én ontdekt je onderbelichte kwaliteiten.
€ 545 per persoon
session-thumbnail
Duurzaamheid: change management
Jouw collega's motiveren het bedrijf te verduurzamen. De beweging start ergens. Bij jou? Maar hoe dan. Ik help je met concrete handvatten en tips.
session-thumbnail
'ABC, Always Be Closing'
Het 'Closen' van deals is vaak lastiger dan het eerst leek. Wat zijn de technieken die jou hierbij gaan helpen..
session-thumbnail
Succesvol het Gedrag Veranderen
Je weet hoe het moet, je onderschrijft de noodzaak en je hebt de wil om.. , maar toch lukt het niet om succesvol je gedrag te veranderen. Herkenbaar?
session-thumbnail
Het Salesplan & Accountplan
Wil je nu eens een sales- of accountplan leren maken, dat niet onderin je bureaula verdwijnt? Een praktisch plan met SMART gestelde doelstellingen?
session-thumbnail
Winstmaximalisatie mbv een klantenpiramide 3.0
Veel organisaties hebben hun aanpak en strategie drastisch kunnen wijzigen op basis van deze inzichten, met een verdubbeling van de winst als gevolg!
session-thumbnail
Sales Process & Funnel Management
Customer journey en de Sales Funnel, bekende begrippen die te vaak op de verkeerde manier zijn ontworpen. Én verkeerd worden toegepast.
session-thumbnail
Breingevoelig beïnvloeden en overtuigen
Topwetenschappers zijn het er over eens.. onbewuste overtuigingen en diep gewortelde drijfveren, spelen een veel grotere rol dan logica en ratio.
1 2 3 6
64 online trainingen gevonden