Trix van Hest avatar
Trix van Hest
Vitaalcoach | Mindfulness trainer | Yogadocente
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Trix van Hest?

Mail tafelgasten.com

Over Trix van Hest

Trix van Hest is een enthousiaste en veelzijdige vrouw die graag haar expertise deelt op het gebied van mentaal welzijn. Ze werkt als re-integratiecoach bij de overheid, coacht en traint vanaf 2018 op het gebied van burn-out preventie en geeft ruim 8 jaar yoga en meditatie in Amsterdam.

FOCUS
Elke organisatie wil graag vitale medewerkers. Hoe zorg je dat die medewerkers fit blijven op fysiek, mentaal en emotioneel niveau? Werknemers ervaren regelmatig stress. Hoe kun je de signalen van stress leren (her)kennen bij jezelf? En wat doe je dan? Welke tools zet je dan in?
Energiemanagement is ook belangrijk gedurende de dag. In hoeverre zijn medewerkers zich bewust van de status van hun eigen batterij? Weten ze ook hoe ze dat kunnen doen?

"Soft skills worden ons niet geleerd op school. Onbegrijpelijk vind ik. Als je beter bewust van je lichaam zou zijn, zou je sneller stress-signalen kunnen herkennen en zou je o.a. burn-out kunnen voorkomen. Gaandeweg het leven leren we hoe te dealen met heftige gebeurtenissen. Soms geeft het leven je uitdagingen waar je geen 123 een antwoord op weet. Wat dan? Hoe reageer jij op stress? Hoe ga jij om met tegenslag? Niet iedereen heeft de juiste tools voorhanden in zijn gereedschapskist. Deze vaardigheden kun je wél trainen en levert in mijn optiek meer winst op voor de lange termijn."

TRAININGEN
Haar trainingen zijn interactief: een combinatie van theorie afgewisseld met zelfreflectie oefeningen en vooral praktische tools hoe je je piekerverstand tot rust brengt of hoe je je batterij weer oplaadt.

AMBITIE
Met haar bedrijf Carpe Nunc (dat betekent: pluk het moment) is haar ambitie om het vitaliteitsniveau binnen organisaties naar een next level te brengen en mensen op een laagdrempelige manier te trainen in mindfulness en compassie.

TALEN
Nederlands en Engels

Wil je een training aanvragen van Trix van Hest?

Mail tafelgasten.com