Lous van Haarst avatar
Lous van Haarst
Business mentor voor Professionals in het Klein Bedrijf
04. Leiderschap

Wil je een training aanvragen van Lous van Haarst?

Mail tafelgasten.com

Over Lous van Haarst

Lous van Haarst werkt met Zelfstandige Professionals. Professionals die hun bedrijf willen laten groeien en bloeien. Ze zijn een kei in hun vak. Ze realiseren zich – inmiddels – dat ondernemen andere vaardigheden vraagt.

ERVARING
Lous van Haarst is van huis uit bedrijfseconoom. Al tijdens haar studie had zij meer belangstelling voor bedrijfsorganisatie dan puur voor de cijfertjes. Al onderkent zij dat die wel belangrijk. Zeker in een eigen bedrijf.

Ruim 15 jaar werkte zij bij KPMG. Eerst als organisatie-adviseur, later als manager Organisatie & Informatie. Samen resultaten neerzetten, dat was wat haar dreef. Gebruik maken van beschikbare talenten én kennis vormde de basis voor succes.

In 2000 verruilde zij een vast dienstverband voor haar coachingspraktijk. Ze ging doen wat zij het liefste deed: executives, managers en professionals begeleiden om die resultaten neer te zetten die zij voor ogen hadden.

In de praktijk kwam zij er al snel achter dat een eigen bedrijf hebben meer is dan expert zijn op je vakgebied. Het ontwikkelen van je ondernemerschap en je onderneming zijn minstens even belangrijk. Ook voor zelfstandige professionals. En juist daar investeren zij vaak weinig tijd en geld in.

De puzzelstukjes vielen in elkaar. In 2014 ontwikkelde zij het Mastermind Instituut. De plek waar zelfstandige professionals online en offline samen werken aan hun bedrijf.

ONDERWERPEN: Ondernemen | leiderschap

OPDRACHTGEVERS: Rabobank; De Startversneller; Radio Nederland WereldOmroep; Inspectie voor de gezondheidszorg; IVPE; Ondernemershuys Hilversum; Utrechtse Ondernemers Academie en professionals in het Klein Bedrijf

TALEN: Nederlands

Wil je een training aanvragen van Lous van Haarst?

Mail tafelgasten.com