Mitch Huguenin

Mitch Huguenin avatar
Mitch Huguenin
Ik optimaliseer je zakelijke communicatie. Blijvend.
Communicatie

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Mitch Huguenin

Veel Powerpoint-presentaties zijn oorverdovend saai. Dat is niet vreemd met wereldwijd 35 miljoen (!) slide decks per werkdag. En het veelvuldige thuiswerken heeft daar nog ’s een verdieping aan toegevoegd. Want online presenteren is nou eenmaal een andere discipline dan ‘live voor de groep’.

Dat kan dus beter. Veel beter.

In 2019 schreef ik het boek Nooit Meer Falen Met PowerPoint. Dit bleek al snel een blijvertje op de bureaus van managers, werknemers, zzp-ers, studenten en docenten. En de tools, tips & tricks in het boek dienden natuurlijk als solide basis voor een fijne training.

Sindsdien geef ik met vreselijk veel plezier workshops en masterclasses over hoe je nou toch zo’n zakelijke PowerPoint-presentatie kunt produceren waar je publiek NIET bij in slaap valt. Online en offline.
En nu dus ook beschikbaar als exclusieve tafelsessie bij Tafelgasten.com.

Sinds 2010 hou ik mij met veel passie bezig met het optimaliseren van zakelijke communicatie in tekst en beeld. Ook factoren als non-verbale communicatie (lichaamstaal) op de werkvloer en voor de groep spelen hier een essentiële rol in.

Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk MKB, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Tafelsessies van Mitch Huguenin

Nooit Meer Falen Met PowerPoint
study Communicatie
€ 500
Groepssessie
Nooit Meer Falen Met PowerPoint
Leer binnen anderhalf uur hoe je met veel minder moeite een presentatie maakt die WEL werkt. Voor online of offline gebruik.
Mitch Huguenin Mitch Huguenin