author
Mitch Huguenin
Ik optimaliseer je zakelijke communicatie. Blijvend.
03. Communicatie
Bekijk profiel

Nooit Meer Falen Met PowerPoint

03. Communicatie
Groepssessie
Max 25 deelnemers

Trefwoorden

  • Impact
  • PowerPoint
  • Presenteren

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 500
€ 605.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Deze energieke tafelsessie bestaat uit twee delen:

- De achtergrond
- De uitvoering

Je begrijpt tenslotte veel beter wat er verkeerd gaat als je weet waar het vandaan komt. Dus: wat gaat er toch steeds fout en hoe is dat allemaal ontstaan.

Vervolgens krijgen de deelnemers stap voor stap de tools aangereikt om met veel minder moeite een effectieve zakelijke presentatie te maken. Daarbij worden de belangrijke nuanceverschillen tussen online en offline presentaties natuurlijk niet vergeten.

In deze tafelsessie wordt ook aandacht besteed aan de ‘delivery’ oftewel: hoe kun je de presentatie het beste delen met je publiek. Het presenteren dus.
Ook hier zijn er belangrijke verschillen tussen online en live en wordt er o.a. gekeken naar het gebruik en de opstelling van je apparatuur.

Een goed gevulde sessie dus van 90 minuten waarin de deelnemers in rap tempo en met de nodige humor en luchtigheid hun skills naar een hoger niveau tillen met direct toepasbare kennis.

Deze tafelsessie is inclusief de PDF-versie van het boek Nooit Meer Falen Met PowerPoint en is geschikt voor letterlijk iedereen die regelmatig of af en toe voor werk of studie een presentatie moet verzorgen.