Hein van de Kerkhof

Hein van de Kerkhof avatar
Hein van de Kerkhof
Marketeer en ondernemer
Marketing en Sales

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Hein van de Kerkhof

Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Mijn naam is Hein van de Kerkhof. Ik word blij van het helpen van Young professionals en ondernemers. Daarom werk ik sinds 2011 als freelance marketingadviseur en sinds 2013 als docent op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Graag vertel ik in enkele steekwoorden wie ik ben en waar ik voor sta.

Sociaal en empatisch
Ik ben oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van ondernemers en marketeers, in het bijzonder van mkb-bedrijven. Samen sparren en zoeken naar verbeteringen en aanscherpingen van je business model of strategie. Daarbij denk ik praktisch en in mogelijkheden.

Ondernemend en creatief
Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar ondernemer. Als ondernemer geloof ik in samenwerking, je kunt immers niet alles alleen. Ik ben strategisch en communicatief sterk, ik denk in mogelijkheden en denk vaak anders. Creativiteit en afwisseling vind ik belangrijk.

Luisteren
Mijn belangrijkste eigenschap is misschien wel dat ik goed kan luisteren en datgene wat verteld wordt kan 'vertalen' naar klantbehoeften of uitdagingen.

Tafelsessies van Hein van de Kerkhof

Waardecreatie is de basis van succes!
study Marketing en Sales
€ 750
Groepssessie
Waardecreatie is de basis van succes!
Denken in 'gaten' en in waarde voor de klant. Pas wanneer je echt inzicht hebt in jouw klant en klanktaken, zul je succesvol worden.
Hein van de Kerkhof Hein van de Kerkhof