Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Waardecreatie is de basis van succes!

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Waardecreatie is de basis van succes!

  • Denken in gaten
  • Waarde
  • waardecreatie
  • waardepropositie
  • Waardepropositiecanvas
In deze praktische workshop gaan we aan de slag met waarde en waardecreatie. Met behulp van het waardepropositiecanvas (WPC) gaan we aan de slag met het verkrijgen van de juiste inzichten. In plaats van 'boren' te verkopen kijken we naar de 'gaten' van jouw klant: specifieke klantbehoeften, die jij als aanbieder kunt invullen. Zodat jij het (werk-)leven van jouw klant beter, leuker en succesvoller kunt maken. Want dan lever je echte waarde. Waardecreatie levert meer ambassadeurs op, meer omzet en meer succes.

Waarom deze workshop?
Veel marketeers en ondernemers denken in hun eigen producten en diensten, maar het moet juist over de business van de klant gaan. Als je weet wat de klant allemaal voor elkaar moet krijgen en hoe jij hem daar het beste bij kunt helpen, pas dan kun je ook waarde gaan leveren.

Na het volgen van deze workshop ben jij in staat om nog scherper naar jouw toegevoegde waarde te kijken. Bovendien krijg je een scherp geformuleerde waardepropositie (jouw belofte naar de klant) na afloop cadeau. Ik zie je snel tijdens deze workshop!

Talen

Nederlands

Trainer

author
Hein van de Kerkhof
Marketeer en ondernemer

Deel deze online training