Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job Miniseries Trainingen

Mini-serie | ontdek de kracht van écht effectieve feedback

€ 445 Per persoon
€ 538,45 incl btw

Mini-serie | ontdek de kracht van écht effectieve feedback

  • feedback
  • feedforward
Deze training, die bestaat uit 3 interactieve online sessies, biedt concrete en praktische handvatten om de kunst van feedback te beheersen. Tijdens de sessies ga je onder leiding van Katja Schleicher, internationaal erkend expert op dit gebied, aan de slag met de verschillende aspecten van het geven én ontvangen van feedback.

Sessie 1: De Praktische Psychologie van Feedback
In deze sessie gaan we aan de slag met de onderliggende psychologie van feedback, inclusief machtsverhoudingen, het creëren van draagvlak, en het anticiperen op polarisatie. Tijdens deze training ontdek je communicatiestijlen die effectief zijn voor diverse groepen en plan de duurzaamheid van feedback.

Sessie 2: Verschillende Manieren van Feedback Geven
Dompel jezelf onder in de verschillende feedbackstromen zoals top-down, bottom-up, en peer-2-peer. Verken de balans tussen waardering en kritiek, en leer over het juiste moment en momentum voor feedback.

Sessie 3: Feedback Nemen
Focus op het begrijpen van onbewuste bias, gepast reageren op feedback, en wat jouw feedback over jou zegt. Leer hoe je vertrouwen en respect kunt opbouwen met waardegebaseerde feedback.

Leerdoelen

Na deze training:

- Heb je inzicht in de psychologische aspecten van feedback, inclusief machtsverhoudingen en het effect van feedback op draagvlak en polarisatie.

- Kun je verschillende feedbackmethoden effectief te gebruiken, zoals top-down, bottom-up, peer-2-peer, en intern-extern, evenals de toepassing van agile feedbackprocessen.

- Weet je hoe je jouw communicatiestijl kunt aanpassen aan verschillende groepen zoals afdelingen, generaties, en landen, en het plannen van feedback voor duurzaam effect.

- Weet je hoe je prioriteiten kunt stellen, tactisch 'nee' kunt zeggen, en kun je de waarde van feedback balanceren met waardering en kritiek.

- Kun je feedback ontvangen en reflecteren op je eigen gedrag en de implicaties daarvan, met een focus op vertrouwen en respect.

Doelgroep

Deze training past uitstekend bij je als je recent gestart bent in een leidinggevende functie en op zoek bent naar effectieve manieren om samen met je team terug te blikken en te leren van afgeronde projecten, of juist aan de vooravond staat van een nieuw project.

Deze training speciaal ontworpen voor leidinggevenden en teamleden die de kracht van constructieve feedback willen benutten om de productiviteit en samenwerking binnen hun team of afdeling te verbeteren. Of je nu streeft naar persoonlijke ontwikkeling, het versterken van teamdynamiek, of het leggen van een solide basis voor toekomstige projecten, deze training biedt de handvatten die je nodig hebt.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training