Myrthe Stortelers

In the spotlight
25-08-2021

Myrthe Stortelers

Myrthe Stortelers

Naam
Myrthe Stortelers

Tafelgast sinds
Mei 2021

Expertisegebeid
Branding, Content Strategie & creatie met een passie voor Instagram

Persoonlijk motto
Als je vol gaat voor plan A, heb je geen plan B nodig!

 

5 VRAGEN AAN MYRTHE STORTELERS


 

1. Wat wilde je als kind graag worden?


Op de basisschool heb ik nooit echt een concrete idee gehad van wat ik wilde worden. Ik speelde nooit met poppen maar was altijd bezig met dingen te bedenken, te ontwerpen en te bouwen. Op mijn 13e heb ik aan een reclamebureau gevraagd of ik mee mocht lopen, omdat dat me echt interessant leek.

 

2. Waar haal jij je inspiratie vandaan?


Inspiratie komt bij mij bijna vanzelf als ik mezelf dwing om me te vervelen. Ik ben vrij extravert als het gaat om contact met mensen maar juist weer introvert als het gaat om mezelf opladen.

 

3. Wat is je leukste online trainingservaring?


Mijn spanningsboog is van nature vrij kort en soms kan ik even helemaal in gedachten zijn. Tijdens een meeting die 2 uur duurde had ik zo’n moment waarin ik vakkundig naar het plafond aan het staren was. Toen ik mijn aandacht weer op het beeldscherm richtte zag ik iedereen zwaaien. Ik concludeerde dat de meeting was afgelopen, zwaaide ook en logde uit.  Binnen 1 minuut kreeg ik een telefoontje of ik nog terugkwam. Het bleek dat de meeting niet was afgelopen maar dat ze iemand die eerder weg moest hadden uitgezwaaid.

 

4. Wat kunnen mensen leren die jouw tafelsessies boeken?


Ik leer organisaties (vaak de marcom/HR afdelingen) hoe ze karakter geven aan hun marketingcommunicatie, in dit geval aan hun Instagram account en -content.

Daarbij leer ik mensen met praktische voorbeelden vanuit hun doelgroep te denken én te communiceren. Je wilt je communicatiedoel  verwezenlijken, maar je doelgroep daar niet bij uit het oog verliezen. Bij alles wat je communiceert houd je hen in het achterhoofd. Op een verjaardag sta je tenslotte ook niet graag naast iemand die alleen maar over zichzelf praat en geen interactie aangaat. Dat wordt soms een beetje vergeten op social media.

 

5. Met welk gevoel wil je dat deelnemers terugkijken op jouw tafelsessie?


Ik wil mensen ‘aanzetten’ en inspireren om in beweging te komen. Ze moeten weggaan met het gevoel dat ze ‘zin hebben’ en vertrouwen voelen om zelf aan de slag te gaan!

 

Lees hier meer over Myrthe Stortelers en haar tafelsessies

Ontdek meer blogs

Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
Uncategorized
Online trainen? Drie lessen die we kunnen leren van de radio!
Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
Hybride werken? Dan ook hybride trainen!