Robert Hamminga avatar
Robert Hamminga
Salesspecialist in heden en toekomst
Marketing Trainingen

Wil je een training aanvragen van Robert Hamminga?

Mail tafelgasten.com

Over Robert Hamminga

Robert Hamminga – na een carrière bij o.a. De Telefoongids en Telfort, waar hij leiding heeft gegeven aan grote verkooporganisaties (200 fte +), is Robert sinds 2001 verbonden aan RedFoxBlue als managing director.

Sinds 2001 heeft Robert vele tientallen commerciële verandermanagement trajecten als interim manager uitgevoerd. Helder, duidelijk en niet schromend om huidige bedrijfsprocessen ter discussie te stellen. Robert is iemand die werkt vanuit een mix tussen passie en gedrevenheid wat je van een ondernemer/consultant mag/moet verwachten.

Zoals een directielid van PostNL het verwoordt: “Robert Hamminga is een doorzetter! Met veel humor, energie en verstand van Sales helpt hij organisaties bij het structureel verbeteren van hun verkoopprocessen. Door zijn brede ervaring en kennis, is hij in staat om mensen te raken en een beweging te creëren.

ACHTERGROND
Na zijn studie Rechten en dienstverband als beroeps officier bij de Koninklijke Landmacht (Cavalerie Leopard 2) heeft Robert een zeer gedegen werkervaring op sales- en marketinggebied. Zijn dienstverbanden bij onder meer Robey, TeleMedia en Telfort kenmerkten zich door succesvol functioneren op sales, management en directie niveau. Daarbij gaf hij leiding aan grote verkoop- en serviceafdelingen ( +175 fte). Naast managing partner bij RedFoxBlue is Robert succesvol ondernemer binnen de internet markt met Salesgids.com, Salesgids is het grootste internet portal, met 46000 abonnees van verkopers binnen de Benelux en tevens partner van RedFoxBlue. Daarnaast schrijft hij regelmatig artikelen over sales en is hij spreker op diverse seminars mbt (online) ondernemen, media, management en sales.

PASSIE
Robert Hamminga is getrouwd, heeft 3 kinderen en mag tussendoor graag golfen of werken op zijn wijnboerderij in de Dordogne.
Zijn keuze voor het ondernemerschap komt voort vanuit zijn drive en zijn expertise om kennis in een bredere context aan te wenden. In het bijzonder om managementactiviteiten van ondernemingen op een pro-actieve wijze te ondersteunen door middel van het formuleren van commerciële doelstellingen, het aanleren van commerciële vaardigheden met als doelstelling het optimaliseren van commercieel succes

Wil je een training aanvragen van Robert Hamminga?

Mail tafelgasten.com