Nick Nijhuis avatar
Nick Nijhuis
Leiderschap, Innovatie in AI, ESG en Digitale Volwassenheid
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Nick Nijhuis?

Mail tafelgasten.com

Over Nick Nijhuis

Digitaal volwassen worden ☆ Klanten bereiken ☆ Meer impact vanuit thought leadership ☆ Training in de praktijk van een ervaren digital marketeer, trainer, spreker en auteur.

▶ Ik ben 15 jaar ondernemer in digitale marketing. Begonnen met het coderen van websites, uitgegroeid tot het bouwen van volwassen digitale organisaties door doelen, teams en bedrijfsverantwoordelijkheid op één lijn te brengen. Ik heb samengewerkt met Google om ondernemers op te leiden in het ontwikkelen van digitale strategieën en het toepassen ervan in hun markten. Daarnaast heb ik de omzet van verschillende digitale platforms weten te verdubbelen. Ik ben geslaagd voor het Nima C-examen en heb certificaten behaald in psychologie aan de Yale University, voor trainen, in scrum en DISC (persoonlijke analyse).

Het laatste platform waar ik aan werkte is Sky Dust, dat organisaties klaar maakt voor ESG met behulp van AI. Als examinator en bestuurslid bij de Nederlandse Marketing Associatie (NIMA) beoordeel ik digitale businessplannen en verbeter ik de marketingervaring in de markt. Voor Hogeschool Windesheim train ik studenten in digital marketing, business innovation en leadership Ik ben een gecertificeerd docent, auteur, spreker en trainer.

Mijn specialismen zijn: strategie, data, AI, optimalisatie, ethiek en leiderschap.

Wil je een training aanvragen van Nick Nijhuis?

Mail tafelgasten.com