Marian van Tour avatar
Marian van Tour
Spiegelexpert die je liefdevol een spiegel voorhoudt
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Marian van Tour?

Mail tafelgasten.com

Over Marian van Tour

Marian van Tour heeft binnen het spiegelen een eigen methode ontwikkeld: de Spiegel je Wijsmethode, hierbij werken we met spiegelopstellingen.
Marian is oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs en adopteerde samen met haar man in 2000 en 2003 twee prachtige dochters uit China. Bij haar oudste dochter Yanneke bleek al snel van dat zij niet volgens het boekje functioneerde. Bij haar werd een ernstige verstandelijke beperking en klassiek autisme vastgesteld. De zoektocht in het reguliere en alternatieve circuit dreef haar de bewustwordingsweg op. Tijdens die zoektocht was het ook dat zij in aanraking kwam met het spiegelen.

De wereld vanuit het spiegelen bekijken geeft zo’n enorme verrijking, Het geeft innerlijke balans en helpt het heft weer in handen te nemen.

Marian van Tour startte in 2008 haar praktijk en hielp inmiddels honderden klanten met deze prachtige methode. Ze maakte van deze methodiek een online programma en startte de opleiding Spiegel je Wijs, waarin ze coaches en therapeuten opleidt tot spiegelcoach. Daarnaast heeft ze recent een spiegel-je-wijsspel ontwikkeld, waarmee iedereen spelenderwijs in de prachtige wereld van het spiegelen kan duiken

Wil je een training aanvragen van Marian van Tour?

Mail tafelgasten.com