Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Wat is Spiegelen?

€ 350 Per team
€ 423,50 incl btw

Wat is Spiegelen?

  • Invloed
  • Mentale Veerkracht
  • Motivatie
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • psychologie
SPIEGELEN
(H)Erkenning van jezelf in de ander.

Bij het Spiegelen gaan we er vanuit dat de ander de reflectie is van onszelf. We geven de ander geen eigen waarde. Door de ander als de reflectie te zien van onszelf, leren we onszelf kennen: onze nog minder goed ontwikkelde kanten en onze schaduwkanten.
Als wij de ander iets kwalijk nemen, als we ons irriteren aan iemand gaan we aan de spiegel voorbij. Steeds kijkend naar wat een situatie of een persoon ons spiegelt, geeft enorm veel inzicht en verdieping. Als wij veranderen verandert de wereld met ons mee.

Tijdens deze tafelsessie neem ik jullie mee in de magische wereld van het spiegelen en gaan jullie het ook zelf ervaren.

Na deze training kijk je nooit meer op dezelfde manier naar je collega's, je partner, je kinderen, kortom de wereld om je heen. Je leert beseffen dat als je wilt dat de ander verandert, je iets anders zult moeten uitzenden: Verander de wereld begin bij jezelf.

Door het spiegelen kom je in balans en krijg je weer grip op je leven, want wat je in de ander ziet, zegt alles over jezelf!

Talen

Nederlands

Trainer

author
Marian van Tour
Spiegelexpert die je liefdevol een spiegel voorhoudt

Deel deze online training