Joris de Leeuw avatar
Joris de Leeuw
Training & advies in beter concentreren
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Joris de Leeuw?

Mail tafelgasten.com

Over Joris de Leeuw

Met meer dan 15 jaar ervaring als ontwerper, product owner en project manager in complexe projecten weet ik hoe belangrijk het is om - juist in tijden van toenemende digitale afleiding - dagelijks focus in je werk te hebben. Diep geconcentreerd kunnen werken is volgens mij DE belangrijkste professionele vaardigheid van deze tijd.

Toch merk ik in mijn dagelijks werk dat veel collega’s hier moeite mee hebben. Ik weet uit ervaring hoe het is om afgeleid te worden door continue belletjes en apps. Ik zie regelmatig hoe collega's geleefd worden door hun inbox en hoe we met z'n allen worstelen met de gefragmenteerde agenda's en vele vergaderingen.

Ik weet OOK hoe het is om in de ultieme flow terecht te komen, de tijd te vergeten, en te verdwijnen in het creëren van mooie producten. Oftewel, hoe het is om diep te werken. Om te weten dat je hoog-kwalitatief werk levert, en daar super trots op bent. Ik weet dit omdat ik hier veel over lees en leer, en het vervolgens ook vooral zelf toepas. Via boeken, cursussen, en vele experimenten, ben ik tot een collectie van tools, methodes en inzichten gekomen die mij helpen dagelijks te leveren op niveau. En dat is precies waarmee ik wil helpen met mijn trainingen!

Meer info: www.diepwerkdoen.nl

Wil je een training aanvragen van Joris de Leeuw?

Mail tafelgasten.com