Jan Jaap van Weering avatar
Jan Jaap van Weering
Etiquette & Protocol Trainer
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Jan Jaap van Weering?

Mail tafelgasten.com

Over Jan Jaap van Weering

Jan Jaap van Weering is een veelgevraagd en bekend etiquette en protocol expert in Nederland. De lijst van opdrachtgevers en (bekende) mensen die zijn hulp en advies inschakelen is indrukwekkend.
Jan Jaap is ook de auteur van Dinstinguised look at (over zakelijke etiquette en omgangsvormen), waarvan al meer dan 20.000 exemplaren zijn gedrukt.
Als je dan ook meer wilt weten en leren over - hoe je voor de dag moet komen - schuif dan zeker eens (online) aan tafel met Jan Jaap van Weering.

Jan Jaap van Weering vindt dat uiterlijke beschaving een uitingsvorm kan zijn van innerlijke beschaving. Maar niet iedereen met innerlijke beschaving toont die met hetzelfde gemak. Jan Jaap is er in gespecialiseerd op een ontspannen en instructieve manier op de fijne kneepjes te wijzen die een vlotte en correcte omgang een aangenaam aspect van ieders optreden maakt.

Zeker ook de Nieuwe Werkers, de starters op de arbeidsmarkt, kunnen de kwaliteit van hun zelfpresentatie en aanwezigheid -nationaal en internationaal- verbeteren. Daarmee bewijzen zij zichzelf een dienst en het bedrijf of de instelling die zij representeren.

Etiquette en goede omgangsvormen vormen de smeerolie voor het sociale verkeer. Onzekerheid over houding en gedrag bij formele en zakelijke gelegenheden, zoals een zakendiner, lunch of receptie zijn belemmerend voor de persoonlijke effectiviteit.

Een hoge opleiding biedt geen garantie voor goede sociale vaardigheden, terwijl de omgeving die juist dan wel verwacht. In die gevallen is een online-presentatie van Jan Jaap van Weering niet alleen onderhoudend maar ook leerzaam.

Opdrachtgevers:

ABN AMRO, ASR, DNB, Dirkzwager Advocaten & Notarissen, Dutch Flower Group, Eduard Pelger, Heineken, Houthoff Buruma, International Criminal Court, KLM, Merck, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Defensie, Koninklijke Marine, NIBC, NOS, Nyenrode, Shell, Sligro, Optimix, Spar, Rabobank, UNESCO, e.a.

Goede omgangsvormen vallen niet op, het ontbreken ervan wel!
En kleding correct, vertrouwen gewekt!


Wil je een training aanvragen van Jan Jaap van Weering?

Mail tafelgasten.com