Hermien Dannenberg-Muilwijk avatar
Hermien Dannenberg-Muilwijk
Ik help professionals en teams om topresultaten te halen!
04. Leiderschap

Wil je een training aanvragen van Hermien Dannenberg-Muilwijk?

Mail tafelgasten.com

Over Hermien Dannenberg-Muilwijk

Sinds 2008 is Hermien Dannenberg-Muilwijk zelfstandig ondernemer en helpt ze in die hoedanigheid professionals om het beste in zichzelf boven te halen. Haar omgeving beschrijft haar als een warm en krachtig mens. Vanuit passie en drive geeft ze haar (werkende) leven vorm. Haar doel is om mensen uit te dagen naar hun communicatie en (werk)houding te kijken, leiderschap en eigenaarschap te tonen.

Ze combineert het tijdelijk leiderschap, ook wel interim-management, met het verzorgen van tafelsessies en andere trainingen. Ze vindt het bijzonder om in de trainingen en tijdens haar interim-opdrachten haar ervaringen te delen en mensen te inspireren. De tafelsessies en trainingen zijn doelgericht en de handvatten zijn onmiddellijk toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Het allerleukst vindt ze om tafelsessies en trainingen zo te ontwerpen dat ze een feest van herkenning zijn, want dan gaan deelnemers ook echt aan de slag met het geleerde. En dat is het uiteindelijke doel: het verschil maken in praktijk.

Samen met Eva Keblusek heeft Hermien Dannenberg-Muilwijk in 2012 de teamleidersacademie opgericht. Ook verzorgen ze samen tafelsessies en trainingen. Elkaar aanvullen en versterken zorgt ervoor dat 1 + 1 > 3 is.

Wil je een training aanvragen van Hermien Dannenberg-Muilwijk?

Mail tafelgasten.com