Frouke Kramer avatar
Frouke Kramer
Ik leer professionals om met impact te Presenteren
03. Communicatie

Wil je een training aanvragen van Frouke Kramer?

Mail tafelgasten.com

Over Frouke Kramer

Als presentatie- & mediatrainer houd ik me bezig met gesproken communicatie. Ik haal grote voldoening uit het ontwikkelen van anderen en leer op mijn beurt van de professionals waarmee ik mag werken. En telkens word ik bevestigd hoe de vaardigheid van effectief communiceren altijd en overal van belang is. Recente ontwikkelingen in de wereld geven het (professioneel) spreken bovendien weer een nieuwe impuls en richting.

Want naast het live spreken en presenteren, neemt het online presenteren een enorme vlucht. Noodgedwongen worden we massaal uitgedaagd om ons verhaal, dienst, product of training ook online te delen met onze doelgroep, ons 'publiek'. Met dezelfde impact.

Ik ben gek op Amsterdam, moeder van drie puberzoons, afgestudeerd als psychologe, werkte jarenlang als consultant in het bedrijfsleven en besloot in 2008 om van communicatie mijn beroep te maken. Met een analytische geest, grote mensenkennis en er altijd op gericht om anderen te versterken in hun communicatievaardigheden. Tijdens de tafelsessies leer ik je hoe je jouw eigen verhaal, product of dienst met impact overbrengt. Voor iedere gelegenheid en voor ieder ‘publiek’.

Wil je een training aanvragen van Frouke Kramer?

Mail tafelgasten.com