Frouke Kramer avatar
Frouke Kramer
Ik leer professionals om met impact te Presenteren
03. Communicatie

Wil je een training aanvragen van Frouke Kramer?

Mail tafelgasten.com

Over Frouke Kramer

Als presentatie- & mediatrainer houd ik me bezig met gesproken communicatie. Ik haal grote voldoening uit het ontwikkelen van anderen en leer op mijn beurt van de professionals waarmee ik mag werken. En telkens word ik bevestigd hoe de vaardigheid van effectief communiceren altijd en overal van belang is. Recente ontwikkelingen in de wereld geven het (professioneel) spreken bovendien weer een nieuwe impuls en richting.

Want naast het live spreken en presenteren, neemt het online presenteren een enorme vlucht. Noodgedwongen worden we massaal uitgedaagd om ons verhaal, dienst, product of training ook online te delen met onze doelgroep, ons 'publiek'. Met dezelfde impact.

Ik ben gek op Amsterdam, moeder van drie puberzoons, afgestudeerd als psychologe, werkte jarenlang als consultant in het bedrijfsleven en besloot in 2008 om van communicatie mijn beroep te maken. Met een analytische geest, grote mensenkennis en er altijd op gericht om anderen te versterken in hun communicatievaardigheden. Tijdens de tafelsessies leer ik je hoe je jouw eigen verhaal, product of dienst met impact overbrengt. Voor iedere gelegenheid en voor ieder ‘publiek’.

Online trainingen van Frouke Kramer

Presenteren | Spreken met Lichaamstaal
Frouke Kramer Frouke Kramer Presenteren | Spreken met Lichaamstaal
Bij presentaties wordt 55% van de impact bepaald door lichaamstaal. In deze tafelsessie leer je om die optimaal en bewust in te zetten. Online en live
study 03. Communicatie
€ 500
Presenteren | Stemgebruik
Frouke Kramer Frouke Kramer Presenteren | Stemgebruik
Je stem is 't vervoermiddel van je boodschap. En door je stem bewust en gevarieerd te gebruik, komt de boodschap van jouw presentatie krachtiger over.
study 03. Communicatie
€ 500
Presenteren | Verbinding maken met je online publiek
Frouke Kramer Frouke Kramer Presenteren | Verbinding maken met je online publiek
Verbinding maken is de sleutel bij elke vorm van presenteren. Met jezelf, je verhaal en je 'publiek'. En online is dat een extra mooie uitdaging.
study 03. Communicatie
€ 500
Presenteren | Leer kernachtig formuleren
Frouke Kramer Frouke Kramer Presenteren | Leer kernachtig formuleren
Kort en krachtig formuleren. Dat vraagt voorbereiding, dus tijd. Hoe presenteer je kernachtig je kernboodschap? Je leert het in 1,5 uur.
study 03. Communicatie
€ 500
Presenteren | Je publiek (blijven) boeien
Frouke Kramer Frouke Kramer Presenteren | Je publiek (blijven) boeien
Presenteren is als een performance. Je wilt je publiek vanaf het 1e tot 't laatste moment boeien. Met 10 tips en oefeningen leer je hoe dat lukt.
study 03. Communicatie
€ 500

Wil je een training aanvragen van Frouke Kramer?

Mail tafelgasten.com