Carmen Junte avatar
Carmen Junte
Ik help je met het verkrijgen van meer ontspanning en vitaliteit
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Carmen Junte?

Mail tafelgasten.com

Over Carmen Junte

Carmen Junte is meer dan 20 jaar geleden met yoga begonnen. Aanvankelijk als yoga leerling om weer in balans te komen en energie te krijgen na een periode van ernstige ziekte. Yoga heeft Carmen geholpen in haar leven en is belangrijk geweest om weer vitaal te worden en terug te komen in haar kracht. Yoga is voor Carmen een vorm van leven geworden en net zo gewoon (en noodzakelijk) als andere dagelijkse dingen.

Carmen heeft meerdere Yoga opleidingen (Yin als Vinyasa) gevolgd, waaronder bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos in Amsterdam. Ook heeft ze voor meerdere yoga scholen gewerkt. Ze geeft les in Yin, Vinyasa en Stoel Yoga. De online yoga lessen worden door Carmen gegeven vanuit haar eigen yoga ruimte.

Naast Yoga docent is Carmen een ervaren stress- en burn-out coach & loopbaancoach. Ze heeft diverse functies in het bedrijfsleven gehad en is erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en hoe je mensen weer in hun kracht kan zetten. Carmen heeft in eerste instantie Commerciële Economie gestudeerd. Daarna heeft ze zich verder ontwikkeld en gespecialiseerd met diverse geaccrediteerde coachingsopleidingen.

Wil je een training aanvragen van Carmen Junte?

Mail tafelgasten.com