Max 20 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Business Yoga

€ 295 Per team
€ 356,95 incl btw

Business Yoga

  • Energie
  • Gezondheid
  • Ontspanning
  • Vitaliteit
  • Yoga
We zijn met z'n allen een stuk drukker geworden. In ons werk- en privé leven en in ons hoofd. We doen van alles meer, behalve ontspannen en voor onszelf zorgen. Herken je dit ook en wil je een keer iets anders tijdens het thuiswerken en samen met jouw collega's ontspannen? Lees dan meer over een ontspannende Business Yoga sessie van een zeer ervaren (online) yoga docent. Goed voor jezelf en goed voor jouw team.

We zijn tegenwoordig voornamelijk bezig met inspanning. Sporten, werken, deadlines, telefoon, sociale contacten, het gaat maar door. Alles wat we doen is actief. Het is zo veel, dat we soms niet eens meer weten hoe we echt moeten ontspannen. Door yoga leer je vanuit je hoofd weer in je lijf te komen. Yoga helpt je om je te ontspannen en je weer vitaal te voelen.  Dit doen we door middel van yoga houdingen en ademhalingstechnieken.

MAATWERK

Een business yoga tafelsessie van Carmen is maatwerk en gericht op de teamleden die de sessie zullen bijwonen. De sessies worden vanuit een actueel thema, jaargetijde of specifieke vraag vanuit de opdrachtgever vormgegeven.

ONLINE BUSINESS YOGA

Rol je matje uit in de woonkamer of werkkamer en pak je tablet, smartphone of laptop erbij. Je bent klaar om te ontspannen! Online Yoga is met name geschikt en heel fijn voor beginners en organisaties. Voor de eerste keer een yoga studio binnen stappen kan spannend zijn omdat je het gevoel kunt hebben dat de andere deelnemers meer ervaren zijn of anderen naar jou kijken. Tijdens online yoga lessen is er niemand die je bekijkt. En misschien nog wel fijner: er is niemand om je mee te vergelijken.

VOOR WIE

o Voor organisaties die de vitaliteit, gezondheid en het welzijn van hun werknemers belangrijk vinden

o Organisaties die aandacht hebben voor de medewerker en preventief willen werken aan het voorkomen van ziekteverzuim en werkstress.

RESULTATEN BUSINESS YOGA

o Gedurende de werkdag werken aan ontspanning en lichaamshouding

o Deelnemers krijgen tips en oefeningen die je ook na deze tafelsessie kan gebruiken om meer rust en ontspanning in je werkdag in te bouwen

o Business Yoga helpt om beter om te kunnen gaan met stress, betere concentratie, meer energie en vitaliteit

Talen

Nederlands

Trainer

author
Carmen Junte
Ik help je met het verkrijgen van meer ontspanning en vitaliteit

Deel deze online training