Waardecreatie is de basis van succes!

Beschrijving

In deze praktische workshop gaan we aan de slag met waarde en waardecreatie. Met behulp van het waardepropositiecanvas (WPC) gaan we aan de slag met het verkrijgen van de juiste inzichten. In plaats van 'boren' te verkopen kijken we naar de 'gaten' van jouw klant: specifieke klantbehoeften, die jij als aanbieder kunt invullen. Zodat jij het (werk-)leven van jouw klant beter, leuker en succesvoller kunt maken. Want dan lever je echte waarde. Waardecreatie levert meer ambassadeurs op, meer omzet en meer succes.

Waarom deze workshop?
Veel marketeers en ondernemers denken in hun eigen producten en diensten, maar het moet juist over de business van de klant gaan. Als je weet wat de klant allemaal voor elkaar moet krijgen en hoe jij hem daar het beste bij kunt helpen, pas dan kun je ook waarde gaan leveren.

Na het volgen van deze workshop ben jij in staat om nog scherper naar jouw toegevoegde waarde te kijken. Bovendien krijg je een scherp geformuleerde waardepropositie (jouw belofte naar de klant) na afloop cadeau. Ik zie je snel tijdens deze workshop!

Dit is een tafelsessie van

author
Hein van de Kerkhof
Marketeer en ondernemer
Marketing en Sales
Bekijk profiel

Waardecreatie is de basis van succes!

Marketing en Sales
Open inschrijving
Max 10 deelnemers
0/10 (0)

Trefwoorden

  • Denken in gaten
  • Waarde
  • waardecreatie
  • waardepropositie
  • Waardepropositiecanvas

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 750
€ 907.50 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Meer tafelsessies van Hein van de Kerkhof