Max 12 deelnemers
Open inschrijving
job 99. Programma's

Mini-serie (3 sessies) : Time management | Slimmer omgaan met tijd

€ 395 Per persoon
€ 477,95 incl btw

Mini-serie (3 sessies) : Time management | Slimmer omgaan met tijd

  • persoonlijke effectiviteit
  • positieve gewoontes
  • time-management
Voel je regelmatig de druk van te weinig uren in een (werk)dag? Word je overweldigd door een overvolle mailbox en lijkt het alsof die de controle over je heeft? Zoek je naar concrete handvatten om de regie over jouw timemanagement weer in handen te krijgen? Deze training biedt geen standaardoplossing, maar reikt wel concrete inzichten en praktische handvatten aan waarmee jij je eigen unieke 'time managementmix' kunt creëren.

In de eerste sessie staat het beheer van je tijd en aandacht centraal. We gaan op ontdekking naar jouw voornaamste 'tijdlekken' en verkennen concepten zoals 'single tasking' en 'timeboxing'. Hierbij leer je gemakkelijker prioriteiten te stellen en krijg je handvatten aangereikt om op een assertieve manier 'nee' te zeggen tegen zaken die niet bij jou horen.

In de tweede sessie draait alles om het effectief managen van je mailbox. Je leert hoe je jouw inbox opgeruimd en overzichtelijk houdt. Aan de hand van het OHIO principe en e-mail etiquette leer je hoe je de dagelijkse e-mailstroom in weinig tijd effectief kunt managen.

De derde sessie concentreert zich op het ontwikkelen van positieve gewoontes. Je krijgt inzicht in hoe je jouw goede voornemens omzet in slimme nieuwe gewoontes, zodat je niet na 2 weken terugvalt in je oude patroon.

Deze training is ontworpen voor iedereen die de grip op zijn tijd wil herwinnen en op zoek is naar praktische tools om dit te realiseren. Het doel is niet alleen om je te helpen je tijd beter te beheren, maar ook om je de nodige vaardigheden bij te brengen om effectiever te zijn in je werk en persoonlijke leven.

Schrijf je nu in voor deze training en investeer in het verbeteren van jouw time-managementvaardigheden en het herwinnen van de controle over je dagelijkse taken. Bereik meer, ervaar minder stress en houd de regie over je tijd en prioriteiten!

Data:
- Sessie 1 : Maandag 6 november van 15.30 uur tot 17.00 uur
- Sessie 2 : Maandag 13 november van 15.30 uur tot 17.00 uur
- Sessie 3 : Maandag 20 november van 15.30 uur tot 17.00 uur


???????????????? ???????????????? ????????????????-???????????????????? ????????????????-???????????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????? ???? ????????????????????????????????. ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???? ????????????????????????????.

Leerdoelen

Na het volgen van deze training: 

- Heb je een beter inzicht in jouw belangrijkste ‘tijdlekken’
- Kun je beter prioriteren en tactisch ‘nee’ zeggen tegen dingen die niet op jouw ‘bordje’ horen
- Beschik je over concrete tools om je eigen 'time management mix' vorm te geven
- Weet je hoe je meer uit je (werk)dag haalt in minder tijd
- Heb je een opgeschoonde en overzichtelijke mailbox 
- Ken je een heldere structuur om je inbox schoon te houden
- Weet je hoe je jouw mail(gedrag) onder controle kunt houden
- Leer je hoe je kunt kiezen voor positieve gewoontes
- Leer je hoe je focus kunt houden op jouw nieuwe gewoonte
- Leer je hoe je negatieve gedachtes kunt ombuigen

Doelgroep

Deze 3-delige time-management training is ontworpen voor professionals in verschillende sectoren die hun tijd effectief willen beheren, hun productiviteit willen verhogen en een gezonde werk-privébalans willen behouden. De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren professionals die streven naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op het gebied van efficiëntie en tijdsbeheer.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training