Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Miniseries Trainingen

Maatwerk Training Tafelgasten

€ 825 Per team
€ 998,25 incl btw

Maatwerk Training Tafelgasten

  • maatwerk
Ons team van ervaren leerprofessionals staat klaar om maatwerk trainingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw unieke organisatorische behoeften en strategische doelstellingen.

We geloven in het belang van een trainingsprogramma dat perfect op maat is gesneden. In samenspraak met jou ontwerpen we een trainingsplan dat niet alleen de huidige uitdagingen aanpakt, maar ook vooruitkijkt naar toekomstige groei en ontwikkeling.

Je kunt erop vertrouwen dat onze maatwerk trainingen een effectieve en efficiënte manier bieden om jou en jouw team te ontwikkelen en te inspireren.

Leerdoelen


Wij ontwikkelen maatwerk trainingen met als doel het versterken van vaardigheden en competenties die essentieel zijn voor verbeterde prestaties op de werkplek. Dit omvat het o.a. :
- Het ontwikkelen van strategische leiderschapsvaardigheden om effectief te navigeren en leiden in een steeds veranderende zakelijke omgeving.
-Het opbouwen van veerkracht en stressbestendigheid om adequaat om te gaan met werkdruk en uitdagende situaties.
- Het verbeteren van interpersoonlijke communicatievaardigheden, zowel binnen teams als in externe interacties, om de samenwerking te bevorderen.
- Het ontwikkelen van time-managementvaardigheden en efficiëntiewerkwijzen om werklast effectief te beheren en deadlines te halen.

Doelgroep


Een op maat gemaakte training is ontworpen om toegankelijk te zijn voor elke professional, ongeacht het functieniveau, industrie of ervaringsniveau. Of je nu een beginnende professional bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil ontwikkelen of een doorgewinterde expert die zijn impact wil vergroten, deze training is op maat gesneden voor jou.

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Spaans

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training