Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Insights Discovery en Veerkracht (verdieping)

€ 775 Per team
€ 937,75 incl btw

Insights Discovery en Veerkracht (verdieping)

  • burn out
  • Energie
  • Insights discovery
  • persoonlijke effectiviteit
  • stress
  • veerkracht
Veerkracht, een veel gehoorde term in deze tijden met hoge burn out cijfers. Gezien alle veranderingen om ons heen en mogelijke onzekerheden die daarbij horen wordt er ook best veel van ons gevraagd. Sta jij wel eens stil hoe jij om gaat met dit thema? Er zijn veel factoren die invloed hebben op je veerkracht en uiteindelijk is het de kunst hier een goede balans in te vinden. En wist je dat dit voor iedereen weer anders is? Vanuit de Insights kleuren is een mooie koppeling te maken tussen dit onderwerp en hoe je er mee om gaat. De een krijgt stress van te weinig vooruitgang, terwijl de ander weer stress krijgt als hij/zij zich buitengesloten voelt.

Zo heeft iedereen diverse bronnen van stress, maar zijn er ook weer verschillende manieren om hier mee om te gaan. In deze sessie gaan we hier dieper en krijg je tips en om je eigen veerkracht te vergroten!

Deze sessie is een verdiepingssessie Insights Discovery en er wordt hierbij vanuit gegaan dat de basis bekend is bij de deelnemers.

Leerdoelen

Leerdoelen van deze veerkracht training:

???????????????????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Tijdens deze training leer je hoe verschillende kleuren uit het Insights Discovery-model gerelateerd zijn aan specifieke stressfactoren. Ontdek waarom sommigen stress ervaren door gebrek aan vooruitgang, terwijl anderen zich buitengesloten voelen.

???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????
We helpen je om je persoonlijke stressfactoren te identificeren en begrijpen, gebaseerd op je Insights-kleurenprofiel. Dit stelt je in staat om gericht aan je veerkracht te werken.

???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????
Na afloop van deze training beschik je over concrete tools en strategieën om je veerkracht te vergroten. Je leert hoe je effectiever kunt omgaan met stressvolle situaties en je eigen welzijn kunt verbeteren.

Doelgroep

Deze training is ideaal voor professionals die streven naar persoonlijke groei en succes in een veeleisende omgeving. Het is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders en individuen die al bekend zijn met het Insights Discovery-model en nu hun veerkracht willen versterken. Ongeacht je sector of functie, geeft deze training jou waardevolle inzichten en praktische tools om stress te beheersen en je persoonlijke veerkracht te vergroten.

In deze verdiepingssessie Insights Discovery gaan we ervan uit dat deelnemers al vertrouwd zijn met de basisbeginselen van Insights Discovery. Het is de perfecte gelegenheid om dieper in te gaan op de relatie tussen kleuren en stress, en om concrete stappen te zetten naar een veerkrachtiger leven. Schrijf je vandaag nog in en investeer in je persoonlijke groei en welzijn. Samen zullen we ontdekken hoe je veerkracht kunt vergroten en succesvol kunt navigeren in een wereld vol uitdagingen.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
Petra Groot Nibbelink
Ik help managers en teams om optimaal te performen

Deel deze online training