Willeke Ruiten avatar
Willeke Ruiten
Stel het vizier op je loopbaan weer op scherp.
05. Management en Teamontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Willeke Ruiten?

Mail tafelgasten.com

Over Willeke Ruiten

Ik help je om je loopbaanopties scherp te krijgen en bewuste keuzes te maken die bij je passen. Regie te nemen over je eigen loopbaan. Dat je bewust kiest voor de plek waar je nu werkt. Dat hoeft lang niet altijd de ideale baan te zijn maar wel de juiste baan in de huidige fase van je leven.

Mij gaat het erom dat je loopbaan je niet overkomt maar een bewuste, afgewogen keuze is. En dat er een plan achter zit, een richting waar je naartoe werkt. Dat hoeft niet naar de top maar naar wat jou uiteindelijk voldoening geeft, waar voor jou de persoonlijke groei zit en waar je gelukkig van wordt.
Werkgeluk in je loopbaan vinden loopt doorgaans niet via de route van een dik salaris maar door de mogelijkheid om te leren, te groeien in verantwoordelijkheden, een voor jou zinvolle bijdragen te leveren aan anderen en erkend te worden voor wat je bereikt hebt.

Als loopbaancoach met jarenlange expertise in het bedrijfsleven als manager en als adviseur ken ik het klappen van de zweep. Vanuit mijn eigen levenservaring begeleid ik mensen met loopbaanvraag stukken die vaak met levensloop vraagstukken zijn verweven.

Wil je een training aanvragen van Willeke Ruiten?

Mail tafelgasten.com