Toine Doreleijers avatar
Toine Doreleijers
Ik help ambitieuze mensen beter voor zichzelf te zorgen
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Toine Doreleijers?

Mail tafelgasten.com

Over Toine Doreleijers

Wanneer ik terugkijk naar het pad dat ik heb mogen bewandelen, dan valt één ding meteen op: ambitie om het beste uit mezelf te halen. Dat levert een hoop op, zoals commando worden, extreem fysieke sportieve uitdagingen volbrengen en zakelijk mooie 'dingen' doen. Echter, daar waar het iets opbrengt, brengt het ook iets niet. Ofwel, de tol die ik daarvoor heb moeten betalen. Het 'mind-over-body' gaan heeft mij tegen muren aan laten lopen, tot ziekte en een fysiek aangetast lichaam aan toe. Nu wijzer geworden, heb ik geleerd beter te luisteren naar mijn lichaam. 'Nee' zeggen tegen 'dingen' wat te veel (energie) kost, mijn grenzen aangeven.

Mijn zoektocht naar een energiek leven, na een totale uitputting, heeft mij veel opgeleverd. Mijn passie is om het te delen. De natuur is daarmee mijn speelveld en spiegel, mijn ervaringen de ingrediënten.

Het leven zit vol ontdekkingen. Vooral in onszelf. Luister en handel daarna. Het geeft een rijker gevoel.

Mijn vrije tijd vul ik met gezinsaangelegenheden, reizen, wandelen, sporten en lezen. Enthousiast, energiek en nieuwsgierig met passie voor de mens, natuur en sport, beweeg ik me door het leven om daarmee het voorbeeld te geven en anderen te inspireren.

Wil je een training aanvragen van Toine Doreleijers?

Mail tafelgasten.com