Naftali Vlaanderen avatar
Naftali Vlaanderen
Trainer en coach retail en persoonlijke ontwikkeling
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Naftali Vlaanderen?

Mail tafelgasten.com

Over Naftali Vlaanderen

Sinds zijn 16 is Naftali Vlaanderen fulltime aan het werk gegaan in de supermarkt wereld waarin hij alle stappen heeft doorlopen van vakkenvuller tot bedrijfsleider.

Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de buitendienst in de rol van merchandiser bij een groot frisdranken merk. Hier heeft hij ontdekt dat een rol binnen een groot A-merk niet past bij zijn karakter eigenschappen.

Na een jaar is Naftali aan de slag gegaan als winkelaccountsanager bij De Vlasschuur, een salesorganisatie die de verkoop behartigd voor bedrijven in de food retail en de foodservice. In de loop der jaren heeft hij zijn expertise ontwikkeld in de rollen als accountmanager en field sales coach.

Inmiddels is hij mede directeur van dit bedrijf en initiatief nemer van De Vlasschuur Academy. Vanuit deze Academy worden trainingen aangeboden op het gebied van sales en persoonlijke ontwikkeling.

De grootste passie en drijfveer van Naftali is om mensen en organisaties te helpen om hun (commerciële) dromen te ontdekken en deze te realiseren. Door zijn kennis, ervaring en expertise te delen middels tailor made trainingen en coachtrajecten hoop hij hieraan een bijdrage te leveren.

Online trainingen van Naftali Vlaanderen

Hoe werkt het binnen supermarkt retail
Naftali Vlaanderen Naftali Vlaanderen Hoe werkt het binnen supermarkt retail
Heb je een product waarmee je wilt binnenkomen bij de supermarkt retail, maar weet je niet hoe? Wij helpen je met de eerste stappen!
study 01. Marketing en Sales
€ 750

Wil je een training aanvragen van Naftali Vlaanderen?

Mail tafelgasten.com