Marnix Renkema avatar
Marnix Renkema
Ondernemers & professionals helpen hun doelen te realiseren
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Marnix Renkema?

Mail tafelgasten.com

Over Marnix Renkema

Marnix Renkema besloot na een mooie carrière van bijna 20 jaar in het bankwezen bij ING en de Rabobank in 2017 zijn droom te realiseren en de overstap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap en het onderwijs.

Gezamenlijke deler in alles wat Marnix Renkema doet en gedaan heeft is het verder helpen en adviseren van ondernemers en (jonge) professionals. Van het verder helpen van anderen krijgt Marnix enorm veel energie en dit is terug te zien in al zijn werkzaamheden en de trainingen op dit platform.

Marnix Renkema werkt als docent en trainer bij diverse opleidingen waaronder de post HBO-opleiding Sales & Accountmanagement aan de Your Ability Business School en de opleiding junior accountmanager bij Landstede. Ook helpt Marnix als zelfstandig trainer/adviseur (startende) ondernemers bij het schrijven en realiseren van goed onderbouwde plannen en geeft hij  trainingen op het gebied van sales, accountmanagement & persoonlijke ontwikkeling. De tafelsessie's van Marnix Renkema zijn gericht op deze onderwerpen.

Enkele weetjes en favorieten van Marnix Renkema;

Boek: Het Bernini Mysterie van Dan Brown
Film: Interstellar en bijna elke sci-fi film
Serie: Broadchurch
Muziek: Stevige gitaarmuziek
Hobby's: Racefietsen, tennis, voetbal en vooral leuke dingen doen met zijn zonen Max en Jesse & partner Maaike.

Wil je een training aanvragen van Marnix Renkema?

Mail tafelgasten.com