Marie-José Bosch-Kuiper avatar
Marie-José Bosch-Kuiper
Expert in verbinden
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Marie-José Bosch-Kuiper?

Mail tafelgasten.com

Over Marie-José Bosch-Kuiper

Los zand.
Daar bouw je niets mee.
Zonder verbinding is er niets.

Of het nu gaat om verbinding maken met je klant of collega's of met vrienden of in de liefde. In feite komt het op hetzelfde neer. Je moet je kwetsbaar kunnen opstellen.
Marie-José Bosch-Kuiper spreekt als datingcoach dagelijks over verbinden. Dat betekent dat ze precies weet waarom het lastig is, waar de pijnpunten liggen en daarom ook hoe je het wèl kan doen, dat verbinden en je kwetsbaar opstellen zonder direct kwetsbaar te worden.

Na deze training weet jij hoe je verbinding maakt met je klant, met je collega's en wie weet heb je er thuis ook nog wat aan.

Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.

OVER MARIE-JOSE
Als dè liefdes expert van Nederland is Marie-José regelmatig te zien in de media. Met haar uitgebreide kennis over de liefde, scherpe waarnemingen en heldere communicatie, weet ze gevatte analyses te geven of deelt ze insights over de liefde. Met Marie-José krijg je inhoudelijke kennis verpakt in begrijpelijke taal, met herkenbare en aansprekende voorbeelden en wat humor.
Ze was o.a. te zien bij RTL Boulevard, te horen bij 100%NL en te lezen in de MarieClaire en op het platform van Eva Jinek.

Wil je een training aanvragen van Marie-José Bosch-Kuiper?

Mail tafelgasten.com