Margreet Vloon avatar
Margreet Vloon
fotograaf ondernemer docent fotografie beeldend kunstenaar
03. Communicatie

Wil je een training aanvragen van Margreet Vloon?

Mail tafelgasten.com

Over Margreet Vloon

Vanaf 1990 ben ik dagelijks op allerlei manieren bezig met mijn grote liefde: fotografie. Mijn belangrijkste drijfveer daarbij is een onuitputtelijke liefde voor alles wat te maken heeft met het ‘bewaren’ van tijd. Het met verwondering vastleggen van mensen en dingen in de tijd in een wereld die geen moment hetzelfde is.

Met fotografie communiceren is mijn taal: beeldtaal, de kracht van het beeld, liefde en kennis doorgeven en mensen meenemen. Deze mooie taal opent deuren om mijn niet aflatende nieuwsgierigheid te kunnen volgen. Thema’s die spelen zijn; vrouw zijn, het (vrouwelijk) zelfportret, mens en identiteit, verwondering, de plek die ik in neem, processen, betekenis geven.

Ik zet mij in om met en voor mensen om tot een passende presentatie te komen. Mensen worstelen vaak met hoe zij zichzelf willen laten zien. Wie ben ik? En, wanneer is een portret representatief voor wie ik ben? De buitenkant is daarbij belangrijk, maar vooral hoe je je van binnen voelt tijdens het fotograferen speelt een grote rol. De binnenkant die zichtbaar wordt. Mijn kracht ligt in het naar boven krijgen van die binnenkant in mensen. Zodat zij zichzelf echt herkennen in de foto’s die ik ze meegeef.

Wil je een training aanvragen van Margreet Vloon?

Mail tafelgasten.com