Dennis Rood avatar
Dennis Rood
Prestatiepsycholoog en professioneel buitenspeler
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Dennis Rood?

Mail tafelgasten.com

Over Dennis Rood

Ik krijg wel vaker de vraag: "Dennis, wat doe jij nu eigenlijk?" Als antwoord komt dan vaak een beschrijving van mijn afgelopen week om de ander een plaatje te geven. Alleen als deze persoon een maand later weer dezelfde vraag aan mij stelt kan ie zomaar een heel ander antwoord krijgen. Ik geniet er van om breed bezig te zijn, mijzelf te ontwikkelen en nieuwe avonturen aan te gaan.

In al deze avonturen zitten natuurlijk wel een paar rode draden. Als eerste zie ik de wereld als mijn speeltuin. Je kan zomaar zien balanceren op de balustrade van een brug gaan balanceren in plaats van dat ik over het voetpad loop of in een blije bui huppel en dans ik door de stad.

Een andere rode draad in mijn avonturen zijn andere mensen. Ik geniet ervan om nieuwe contacten aan te gaan. Daarom is het ook niet gek dat ik voornamelijk veel trainingen geef en mensen coach.

Een derde rode draad die je in mijn avonturen is nieuwigheid. Ik herinner mij nog een training die ik gaf samen met een collega. Wij gaven dezelfde training twee keer achter elkaar en deze collega trainer was bij de 2de training hetzelfde verhaal aan het houden en was deze aan het finetunen. Terwijl ik juist dacht: "er is een nieuwe groep, tijd voor een nieuw verhaal!" Dit zal je ook zeker in mijn leven terugzien, als het kan fiets ik bijvoorbeeld een andere route naar huis dan dat ik op de heenweg nam.

Al dit samen komt neer op dat ik met mijn expertises makkelijk bruggen kan slaan naar mijn doelgroep en vaak met pakkende metaforen een vertaalslag kan maken naar de dagelijkse praktijk van wie er voor mij zit. Dit met een dosis energie omdat ook iedere tafelsessie weer een nieuw avontuur is!

Online trainingen van Dennis Rood

Motiveren van jezelf en anderen
Dennis Rood Dennis Rood Motiveren van jezelf en anderen
Doe kennis op vanuit de sport- en prestatiepsychologie over hoe jij aan de slag kan gaan met jouw eigen en andermans motivatie.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 500
Leven voorbij je comfortzone
Dennis Rood Dennis Rood Leven voorbij je comfortzone
Wat heb je er voor je werk- en privéleven aan om buiten je comfort zone te treden en hoe doe je dat op een manier waar jij van kan genieten.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 500

Wil je een training aanvragen van Dennis Rood?

Mail tafelgasten.com