Anneloes Broek avatar
Anneloes Broek
Ik help je ontspannen, balans en (werk)geluk te vinden!
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Anneloes Broek?

Mail tafelgasten.com

Over Anneloes Broek

Missie
Anderen coachen en begeleiden met oprechte Aandacht, genieten van Liefdevolle Ontwikkeling en werken met Energie, dáár geniet Anneloes Broek van!

Tijdens het werk als coach en trainer maakt Anneloes contact met jou van hart tot hart waardoor zij er helemaal kan zijn voor jou, en jij je gehoord voelt en persoonlijk mag groeien.
Empathie, gevoeligheid, enthousiasme maar ook doeltreffendheid kenmerken haar als coach en trainer.

Uit ervaring
De afgelopen jaren ervaarde Anneloes een leven dat steeds sneller leek te gaan. Ze had twee banen, ronde een Master af, sportte intensief en vocht kickbokswedstrijden, kreeg twee kinderen, runde een huishouden, onderhield sociale contacten en nog veel meer...
Na die drukke periode waarin zij zichzelf geen tijd en ruimte gunde om echt te voelen en te doen wat zij wilde, riep haar lichaam haar een halt toe, ze kreeg een burn out.

Tegenwoordig kan Anneloes zeggen dat haar burn out het beste is wat haar is overkomen. Ze omschrijft het als een cadeautje in een hele lelijke cadeauverpakking.

Tijdens het herstel van haar burn out leerde ze echt te voelen en luisteren naar haar lichaam en hart. Dit alles deed haar besluiten om destijds haar twee banen op te zeggen en zich om te scholen tot coach.

Achtergrond​
Elf jaar lang heeft zij gewerkt bij verschillende MBO-opleidingen. In de functie van docent omgangskunde, psychologie, communicatie en pedagogiek maar ook als studieloopbaanbegeleider, mentor en examenontwikkelaar.

Daarnaast is Anneloes veertien jaar werkzaam geweest bij een sportschool waar zij locatie- en kwaliteitsmanager was, nieuwe trainers opleidde en kickbokstrainingen gaf. Tijdens deze functie heeft zij een grote rol gehad in het innoveren en (gezond) laten groeien van de sportschool met behoud van kwaliteit en oog voor de medewerkers en leden.

Anneloes is afgestudeerd als sociaal cultureel werker, docent omgangskunde, Med (Master of Education) stress-en burn out coach, leraar Martial Arts en ik mag zichzelf Talentfluisteraar noemen.
Daarnaast heeft zij zich geschoold op het gebied van Reiki en Filosofie & Levensbeschouwing.
Op dit moment volgt zij de opleiding tot Intuïtief coach en verwacht deze in juni 2022 af te mogen ronden.

Wil je een training aanvragen van Anneloes Broek?

Mail tafelgasten.com