Max 15 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling
9/10 (2)

Time management | slimmer omgaan met je tijd en aandacht!

€ 795 Per team
€ 961,95 incl btw

Time management | slimmer omgaan met je tijd en aandacht!

  • Balans
  • time-management
  • timemanagement
Vraag een gemiddelde Nederlander hoe het gaat en de kans is groot dat je het woord ‘druk’ te horen krijgt. En ‘druk’ zijn is ook niet verkeerd…het betekent vaak dat je dagen lekker gevuld zijn. En af en toe ‘iets te druk’ zijn is dat ook niet, want dan verken je je eigen grenzen.
Maar wanneer je het gevoel hebt dat je structureel tijd te kort komt, dan biedt deze training time management je praktische inzichten en concrete handvatten om daar verandering in te brengen. Maar ook als je gewoon op zoek bent naar slimme, praktisch toepasbare manieren om nog meer uit je tijd te halen, is deze sessie zeker de moeite waard.

AANLEREN, AFLEREN OF ALLEBEI?
Moet je nu nieuwe dingen aanleren? Of eerder bestaande gewoontes afleren om je tijd en aandacht beter te managen? Dat ligt voor iedereen anders. Deze tafelsessie biedt je dan ook geen ‘one size fits all’ aanpak. De sessie geeft je wél concrete inzichten en praktische handvatten waarmee je jouw eigen ‘time management mix’ kunt vormgeven. We gaan bijvoorbeeld op zoek naar jouw belangrijkste ‘tijdlekken’ en staan stil bij concepten als ‘single tasking’ en ‘timeboxing’. Daarnaast leer je hoe je makkelijker prioriteiten kunt stellen en krijg je handvatten aangereikt waarmee je ‘nee’ kunt zeggen.

Leerdoelen

RESULTATEN
Na het volgen van deze training:

- Heb je een beter inzicht in wat jouw belangrijkste ‘tijdlekken’
- Weet je hoe kunt prioriteren en tactisch ‘nee’ kunt zeggen tegen dingen die niet op jouw ‘bordje’ horen
- Beschik je over concrete tools om je eigen manier van time management vorm te geven
- Weet je hoe je meer uit je (werk) dag kunt halen in minder tijd

Doelgroep

Deze training past uitstekend bij je als je graag meer regie wil nemen over waaraan jij je tijd en aandacht besteedt. En daarbij op zoek bent naar nieuwe inzichten en praktische handvatten waarmee je efficient, effectief én ontspannen kunt werken!

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
Stefan Renkema MSc
Sales pionier die altijd op zoek is naar nieuwe combinaties.

Deel deze online training

Ervaringen

Marthilde Kappers
calendar 06-10-2022
8/10
Leuke efficiënte digitale training van 1,5 uur. De tijd vliegt voorbij doordat er een afwisseling is met break-out rooms. Mooie is dat er met een tijdsbestek van 1,5 uur ook echt focus is en blijft en er voldoende tips en trucs worden gegeven om met Time Management aan de slag te gaan. Iedereen uit het team is enthousiast en gedurende de dagen erna horen we steeds vaker mensen aangeven dat ze even een tijdbox ingaan of dat ze even wat zaken van de rotonde moeten afhalen. Dank voor de ervaring en de praktische tips!
Richard Dreef
calendar 16-06-2022
10/10
Wederom een goede, constructieve en leerzame training van het Stefan. Zowel voor de middellange als lange termijn maar ook quick wins om gelijk toe te passen. Namens het salesteam en ondergetekende, bedankt hiervoor. Richard Dreef, Commercieel Manager
Meer ervaringen