Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

“Unlocking Team Potential On-Site”

€ 2.500 Per team
€ 3.025,00 incl btw

“Unlocking Team Potential On-Site”

  • B-2-B sales
  • maatwerk
"𝐔𝐍𝐋𝐎𝐂𝐊𝐈𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐏𝐎𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐀𝐋 𝐎𝐍-𝐒𝐈𝐓𝐄"

𝗛𝗮𝗮𝗹 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗶𝘁 𝗷𝗲 𝘀𝗮𝗹𝗲𝘀 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝘆𝗻𝗮𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲 '𝗖𝘂𝘀𝘁𝗼𝗺 𝗢𝗻-𝗦𝗶𝘁𝗲 𝗦𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻' 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗻 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗯𝗼𝗼𝗺.

Ben Mastboom begrijpt dat geen twee teams hetzelfde zijn, daarom biedt hij op maat gemaakte trainingen aan die specifiek zijn 𝗮𝗳𝗴𝗲𝘀𝘁𝗲𝗺𝗱 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗵𝗼𝗲𝗳𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗲𝗻 '𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗪𝗮𝘆 𝗼𝗳 𝗦𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴'.

Bij het boeken van een 'Custom On-Site Session' krijg je de mogelijkheid om samen met Ben Mastboom één of twee onderwerpen te selecteren die het meest relevant zijn voor jouw team.

Of het nu gaat om het verbeteren van verkoopvaardigheden, het versterken van de sales (management) kennis of het vergroten van de motivatie, Ben Mastboom levert de expertise en de tools om de gewenste resultaten te behalen.

Ben Mastboom komt naar de locatie van jouw keuze binnen Nederland. Bovendien zijn de reiskosten gedekt binnen een straal van 50 km vanaf zijn kantoorlocatie.

Na de boeking zal Ben Mastboom nauw met je samenwerken om de details van de sessie af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw team en lokale omstandigheden. Zijn interactieve workshops zorgen voor een boeiende leerervaring, waarbij hij gebruikmaakt van praktijkvoorbeelden om de concepten echt tot leven te brengen.

Klaar om het potentieel van je sales team te ontsluiten?

Talen

Nederlands

Trainer

author
Ben Mastboom CSE SCPS
Helping you to become more successful in sales & marketing.

Deel deze online training