Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

“Unlocking Team Potential On-Site”

€ 2.500 Per team
€ 3.025,00 incl btw

“Unlocking Team Potential On-Site”

  • B-2-B sales
  • maatwerk
"???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ????????-????????????????"

???????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? '???????????????????????? ????????-???????????????? ????????????????????????????' ???????????? ???????????? ????????????????????????????????.

Ben Mastboom begrijpt dat geen twee teams hetzelfde zijn, daarom biedt hij op maat gemaakte trainingen aan die specifiek zijn ???????????????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????? '???????????????? ???????????? ???????? ????????????????????????????'.

Bij het boeken van een 'Custom On-Site Session' krijg je de mogelijkheid om samen met Ben Mastboom één of twee onderwerpen te selecteren die het meest relevant zijn voor jouw team.

Of het nu gaat om het verbeteren van verkoopvaardigheden, het versterken van de sales (management) kennis of het vergroten van de motivatie, Ben Mastboom levert de expertise en de tools om de gewenste resultaten te behalen.

Ben Mastboom komt naar de locatie van jouw keuze binnen Nederland. Bovendien zijn de reiskosten gedekt binnen een straal van 50 km vanaf zijn kantoorlocatie.

Na de boeking zal Ben Mastboom nauw met je samenwerken om de details van de sessie af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw team en lokale omstandigheden. Zijn interactieve workshops zorgen voor een boeiende leerervaring, waarbij hij gebruikmaakt van praktijkvoorbeelden om de concepten echt tot leven te brengen.

Klaar om het potentieel van je sales team te ontsluiten?

Talen

Nederlands

Trainer

author
Ben Mastboom CSE SCPS
Helping you to become more successful in sales & marketing.

Deel deze online training