Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job Persoonlijke ontwikkeling

Growth mindset | Wat is het en wat kan ik ermee?

€ 150 Per persoon
€ 181,50 incl btw

Growth mindset | Wat is het en wat kan ik ermee?

  • fixed mindset
  • groeimindset
  • growth mindset
  • Persoonlijk leiderschap
Succesvol zijn in de dingen die je doet…wie wil dat niet? Maar hoe bereik je dat dan?
Uit onderzoek blijkt dat vooral onze ‘mindset’ een belangrijke rol speelt in het hebben van succes. Professor Carol Dweck deed op dit gebied baanbrekend onderzoek en introduceerde op basis daarvan de begrippen ‘Fixed Mindset’ en ‘Growth Mindset’. Deze begrippen beschrijven de onderliggende overtuigingen die mensen hebben over leren en intelligentie en de invloed daarvan op het hebben van succes.
De wereld om ons heen verandert continu en dat betekent ook dat onze werkzaamheden sneller dan ooit veranderen. Om bij te blijven moet je je daarom snel kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Denk maar eens terug aan de het moment in maart 2020 dat de eerste lockdown inging. Ons brein is gelukkig veel flexibeler dan we vaak denken. Door simpelweg te oefenen ontstaan er nieuwe verbindingen in het brein en worden bestaande verbindingen sterker. Daarmee gaan we in deze training aan de slag.

JE EIGEN GROEIMINDSET ONTWIKKELEN
De manier waarop je tegen je eigen talenten en intelligentie aankijkt bepaalt in belangrijke mate hoe jij je verder zult ontwikkelen. Niemand heeft echter een 100% groei- of fixed mindset. Je kunt ze zien als twee uitersten op een schaal.
In deze training krijg je praktische handvatten aangereikt om je eigen groeimindset verder te trainen. Je krijgt inzicht in hoe jouw mindset is gevormd en welke rol het ego hierin speelt. In het tweede deel van de training ga je aan de slag met vier ‘knoppen’ waaraan je kunt draaien om je groeimindset te ontwikkelen.

RESULTATEN
Na het volgen van deze training
• Weet je wat de toegevoegde waarde van een ‘growth mindset’ is.
• Weet je waarom jouw eigen ‘mindset’ bijdraagt aan jouw succes
• Beschik je over praktische handvatten om jouw eigen groeimindset te trainen

VOOR WIE
Deze tafelsessie is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van zijn of haar growth mindset en die op zoek is naar praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in werk en/of privé.

TALEN
Deze sessie wordt in het Nederlands gegeven.


Talen

Nederlands

Trainer

author
Stefan Renkema MSc
Sales pionier die altijd op zoek is naar nieuwe combinaties.

Deel deze online training