Max 15 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Design Thinking in Sales

€ 795 Per team
€ 961,95 incl btw

Design Thinking in Sales

  • challenger sale
  • creativiteit
  • design thinking
Creatieve intelligentie is een essentiele skill voor B2B sales professionals. Sales professionals die hoog scoren op creativiteit presteren volgens onderzoek beter dan hun minder creatieve collega’s.
Met behulp van de inzichten uit de wereld van Design Thinking kun je jezelf én je klanten uitdagen om op andere manieren naar vraagstukken en uitdagingen te kijken.
Door je brein op een andere manier aan het werk te zetten, kom je met vragen en voorstellen waar je klant zelf nog niet aan had gedacht. En voeg je op die manier echt waarde toe en onderscheid je jezelf van je concurrenten.

UNLOCK YOUR POTENTIAL
98% van de kinderen scoort hoog op creativiteit. Helaas verliezen we een groot deel van deze creativiteit naarmate we ouder worden. De verklaring daarvoor is simpel: we trainen onze creatieve spieren te weinig! Het goede nieuws is dat die spieren snel en vrij gemakkelijk weer te activeren zijn.
In deze training zet je jouw creatieve breinspieren aan het werk. De technieken die je in deze sessie leert helpen je om jezelf bij je klanten echt te positioneren als een ‘trusted advisor’. Iemand die anders denkt, andere vragen stelt en de klant op een positieve manier uitdaagt!

RESULTATEN
Na het volgen van deze tafelsessie:

- weet je wat design thinking inhoudt
- begrijp je hoe je dit kunt vertalen naar commerciële gesprekken met (potentiële) klanten
- beheers je verschillende creatieve denktechnieken
- weet je hoe je deze technieken succesvol kunt toepassen in klantgesprekken

VOOR WIE?
Deze sessie is geschikt voor iedere salesprofessional die zijn of haar onderscheidend vermogen aan tafel bij klanten een boost wil geven. En die nieuwsgierig is hoe je je creatieve spieren kunt activeren.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Stefan Renkema MSc
Sales pionier die altijd op zoek is naar nieuwe combinaties.

Deel deze online training