Wij zijn tafelgasten.com!

In the spotlight
30-03-2021

Wij zijn tafelgasten.com!

Wat krijg je als je 40 jaar vriendschap combineert met een flinke dosis pandemie en een vleugje creativiteit? Juist…tafelgasten.com! Een gloednieuw platform dat de ambitie heeft om een gamechanger te worden op het gebied van trainingen.

Wij zijn Nikaj Junte en Stefan Renkema, ambitieuze oprichters van tafelgasten.com en vrienden voor het leven. In 1981 werkten we voor het eerst samen aan een werkstuk over UFO’s bij meester Drost op onze basisschool ‘Het Kompas’ in Kampen. In 1988 gingen we voor het eerst met z’n tweeën kamperen in Spanje. En in de jaren erna beleefden we samen vele mooie, spannende en soms minder leuke momenten samen.NIEUW ‘WERKSTUK’
In 2020 zijn we samen aan een nieuw werkstuk begonnen…het platform tafelgasten.com. Hiermee willen we de wereld van trainingen op z’n kop zetten. Én tegelijkertijd maatschappelijke impact maken!

Tafelgasten.com wordt het platform waar je korte, krachtige én interactieve online trainingen kunt vinden en direct kunt boeken. En van elke euro omzet gaat 3% naar projecten van erkende goede doelen die zich inzetten voor goed onderwijs aan kinderen.

HOOFDSTUK 1
Het eerste hoofdstuk is inmiddels af, tafelgasten.com is live! Dankzij onze partner Specialist in Websites staat er een platform dat niet alleen professioneel oogt, maar ook ‘aan de achterkant’  uitstekend in elkaar zit. En klaar is om flink te gaan groeien!

VOLGENDE HOOFDSTUKKEN
Het tweede hoofdstuk is in volle gang. Elke dag sluiten zich nieuwe tafelgasten aan met verschillende expertises. Daarmee wordt tafelgasten.com elke dag interessanter voor managers die een training zoeken voor hun team. Maar ook voor ZZP-ers en mensen met een opleidingsbudget die zich willen blijven ontwikkelen.

De komende maanden beginnen we met hoofdstuk 3 en willen we klanten kennis laten maken met deze nieuwe manier van trainingen vinden, boeken en volgen! Wat ons betreft volgen er daarna nog veel spannende hoofdstukken!

 MAATSCHAPPELIJKE IMPACT
In elk van die hoofdstukken komt de maatschappelijke impact die we willen maken aan bod.
Wij geloven sterk in het principe van ‘Always Give Back’. Één van de eerste dingen die we op papier hebben gezet toen we aan tafelgasten.com begonnen, is dat we van elke euro die we verdienen iets terug willen geven. Daarom werken we nu samen met drie goede doelen die zich inzetten voor goed onderwijs aan kinderen.

Op die manier geven we samen met onze tafelgasten en klanten invulling aan ons motto ‘sharing knowledge to improve life’. Want kennis die gedeeld wordt, levert voor iedereen een ‘win’op!

Ontdek meer blogs

Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
Uncategorized
Online trainen? Drie lessen die we kunnen leren van de radio!