Miranda Vleeming avatar
Miranda Vleeming
Jurist voor praktische juridische trainingen
11. Juridisch

Wil je een training aanvragen van Miranda Vleeming?

Mail tafelgasten.com

Over Miranda Vleeming

Miranda Vleeming is een juridisch expert met jarenlange ervaring als bedrijfsjurist in de bouw- en vastgoedwereld.

Legal Empowerment. Dat is waar het bij haar om draait. Jezelf sterker maken met juridische kennis. Meer dan 20 jaar ervaring als bedrijfsjurist en een dosis ervaring in gedragsstijlen, kleurtypes en chakra's, heeft zij samengevat in verschillende juridische trainingen. Alle trainingen zijn er op gericht om juridische kennis te integreren in je systeem en bestaan uit een mix van kennis en mindset oefeningen.

ERVARING
De basis voor alle kennis die Miranda met je deelt komt voort uit haar studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast heeft zij als docent recht gewerkt bij de Hogeschool InHolland en als bedrijfsjurist heeft zij meer dan 20 jaar gewerkt bij o.a. de gemeente Rotterdam, Yacht, Equans, Van Hattem & Blankevoort en KlokGroep. Met haar eigen bedrijf HoltHoff Legal maakt zij juridische e-learnings voor kleine, zelfstandig ondernemers.

ONDERWERPEN
Dossieropbouw | Juridische brieven schrijven | Juridisch omgaan met klachten | Hoe is een contract opgebouwd | Algemene Voorwaarden | Wat is een aanbesteding

Neem contact met Miranda op voor een training op maat.

TAAL
Nederlands

OVER MIRANDA
Moeder van Joris (2015) en stiefmoeder van Lana (2009) , getrouwd met Richard Vleeming. Geboren in Dordrecht (hoe dichter bij Dordt...) en getogen in Rotterdam en voor de liefde verhuisd naar Arnhem. Open, eerlijk en direct. Rotterdams accent is aanwezig. Niet vies van humor en licht sarcasme op zijn tijd.Wil je een training aanvragen van Miranda Vleeming?

Mail tafelgasten.com