Jochen den Ouden avatar
Jochen den Ouden
Keynote speaker over IT Security, cybercrime en privacy
09. ICT

Wil je een training aanvragen van Jochen den Ouden?

Mail tafelgasten.com

Over Jochen den Ouden

Jochen den Ouden is een sociale IT-er en cybersecurity specialist die lastige onderwerpen als cybersecurity begrijpbaar maakt.

Met een bak aan ervaring neemt Jochen den Ouden jou tijdens een IT security training mee in de wereld van de informatiebeveiliging. Zo kom je te weten hoe een hacker te werk gaat, zodat er bewustwording ontstaat over de impact van informatiebeveiliging. Tijdens het luisteren ontdek je waarschijnlijk meteen kansen om deze risico’s tot een minimum te beperken. Een perfecte informatiebeveiliging is onmogelijk, maar samen kun je het risico zeker minimaliseren!

Elke organisatie die online werkt met gevoelige data heeft te maken met informatiebeveiliging. De online trainingenvan Jochen de Ouden zijn geschikt voor alle branches: van MKB tot overheid, van zorg tot onderwijs, van verenigingen tot zzp-ers.

Omdat elke organisatie anders is en verschillende vraagstukken een rol spelen, bepaalt Jochen samen met de klant de focus voor de IT security in zijn trainingen. De brede kennis en ervaring in IT security maakt dat Jochen de Ouden over een scala aan onderwerpen spreekt. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Door zijn brede scope is Jochen in staat om lezingen te geven over alle onderwerpen binnen IT security.

Wil je een training aanvragen van Jochen den Ouden?

Mail tafelgasten.com