Jochen  den Ouden avatar
Jochen den Ouden
Keynote speaker over IT Security, cybercrime en privacy
09. ICT

Wil je een training aanvragen van Jochen den Ouden?

Mail tafelgasten.com

Over Jochen den Ouden

Met een bak aan ervaring neem ik u tijdens een IT security lezing mee in de wereld van de informatiebeveiliging. U en uw medewerkers komen te weten hoe een hacker te werk gaat, zodat er bewustwording ontstaat over de impact van informatiebeveiliging. Tijdens het luisteren ontdekt u waarschijnlijk al kansen om deze risico’s tot een minimum te beperken. Een perfecte informatiebeveiliging is namelijk onmogelijk, maar samen kunnen we het risico minimaliseren!

Elke organisatie die online werkt met gevoelige data heeft te maken met informatiebeveiliging. Mijn cursussen en lezingen zijn geschikt voor alle branches: van MKB tot overheid, van zorg tot onderwijs, van verenigingen tot zzp-ers.

Omdat elke organisatie anders is en verschillende vraagstukken een rol spelen, bepalen we gezamenlijk de focus voor de IT security lezing die ik geef. De brede kennis en ervaring in IT security maakt dat ik over een scala aan onderwerpen spreek. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Door mijn brede scope ben ik in staat om lezingen te geven over alle onderwerpen binnen IT security.

Wil je een training aanvragen van Jochen den Ouden?

Mail tafelgasten.com