author
Lysander Ninaber
Breng met Zhineng Qi Gong balans in Body & Mind
02. Persoonlijke ontwikkeling
Bekijk profiel

Zhineng Qi Gong level 1 voor beginners

02. Persoonlijke ontwikkeling
Open inschrijving
Max 10 deelnemers


Deel deze tafelsessie


Prijs: € 50
€ 60.50 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Door beoefening van Zhineng Qi Gong kunnen we de kwaliteit van Qi, de levenskracht, vitale energie, in ons lichaam veranderen en verbeteren. De oefeningen combineren langzame bewegingen met een rustige ademhaling en een geconcentreerde Geest. Deze oefeningen zorgen dat ons lichaam soepel blijft en dat Qi vrij door het lichaam kan stromen.

Wat kun je verwachten? In deze eerste tafelsessie gaan we nader in op het concept van Zhineng Qi Gong, gevolgd door een serie van bewegingen hieruit, genaamd de Health Gong 1 en sluiten we af met een meditatieve oefening; de "Three Centers Merge".

Health gong 1 is een serie van bewegingen uit de zogenoemde 'Core Improvement Methode' en de 'Push- en Pull beweging'. Door het toevoegen van de basisprincipes van de Zhineng Qigong is het een krachtige Qi-cocktail die je elke dag opnieuw wilt proeven om je immuunsysteem te reguleren en de Qi-stroom te harmoniseren.

De 'Three Centres Merge methode' is de meest meditatieve methode van de Zhineng Qi Gong. Het haalt de universele Qi in het lichaam en versterkt de 3 energiecentra in ons lichaam...

Laat je aangenaam verrassen door de voordelen van het beoefenen van deze oude Chinese bewegingsleer voor lichaam en geest en geef je op voor deze sessie.

Na afloop van de sessie krijg je toegang tot een exclusief gedeelte van mijn kanaal op Youtube zodat je de oefeningen in je eigen tijd nogmaals kunt meedoen.

Hartelijke groet,

Lysander Ninaber
Youniverse Today Kampen
Praktijk voor Qi Gong en Massage.