Max 12 deelnemers
Open inschrijving
job Miniseries Trainingen

Time management | Slimmer omgaan met je tijd en je e-mail

€ 445 Per persoon
€ 538,45 incl btw

Time management | Slimmer omgaan met je tijd en je e-mail

  • time
  • timemanagement
INTRODUCTIE
Heb je regelmatig het idee dat er te weinig uren in een (werk)dag zitten? Of heb je wel eens het idee dat de mailbox jou de baas is? En zoek je naar praktische handvatten om de regie over jouw timemanagement weer terug te krijgen? Deze training biedt je geen ‘one size fits all’ aanpak maar geeft je wél concrete inzichten en praktische handvatten waarmee je jouw eigen ‘time managementmix’ kunt vormgeven.

In de eerste sessie staat het managen van je tijd en aandacht centraal. We gaan op zoek naar jouw belangrijkste ‘tijdlekken’ en staan stil bij concepten als ‘single tasking’ en ‘timeboxing’. Daarnaast leer je hoe je makkelijker prioriteiten kunt stellen en krijg je handvatten aangereikt waarmee je makkelijker ‘nee’ kunt zeggen tegen zaken die niet op jouw bordje horen.

In de tweede sessie staat het effectief managen van je mailbox centraal en leer je hoe je jouw mailbox lekker schoon en overzichtelijk houdt. Je gaat aan de slag met concepten als het OHIO principe en e-mail etiquette en krijgt pratische handvatte waarmee de dagelijke e-mail stroom effectief en in weinig tijd kunt managen.  

In de derde sessie staat het ontwikkelen van positieve gewoontes centraal. Je leert hoe je van jouw goede voornemens om het anders te gaan doen slimme nieuwe gewoontes maakt zodat je niet na 2 weken weer terugvalt in je oude patroon. 

DATA EN TIJDEN
Deze serie bestaat uit 3 trainingen en wordt op de volgende data en tijden aangeboden:

- 04, 11 en 18 maart 2024 | steeds van 15:30 - 17:00 uur
- 24 en 31 mei en 07 juni 2024 | steeds van 15:30 - 17:00 uur

Je boekt deze mini-serie op de startdatum van en ontvangt van de trainers een uitnodiging voor alle 3 online trainingen in deze mini-serie.

Leerdoelen

Na het volgen van deze training: 

- Heb je een beter inzicht in jouw belangrijkste ‘tijdlekken’
- Kun je beter prioriteren en tactisch ‘nee’ zeggen tegen dingen die niet op jouw ‘bordje’ horen
- Beschik je over concrete tools om je eigen 'time management mix' vorm te geven
- Weet je hoe je meer uit je (werk)dag haalt in minder tijd
- Heb je een opgeschoonde en overzichtelijke mailbox 
- Ken je een heldere structuur om je inbox schoon te houden
- Weet je hoe je jouw mail(gedrag) onder controle kunt houden
- Leer je hoe je kunt kiezen voor positieve gewoontes
- Leer je hoe je focus kunt houden op jouw nieuwe gewoonte
- Leer je hoe je negatieve gedachtes kunt ombuigen

Doelgroep

Deze training past uitstekend bij je als je op zoek bent naar nieuwe inzichten en praktische handvatten waarmee je efficient, effectief én ontspannen kunt werken!

Deze 3-delige time-management training is ontworpen voor professionals in verschillende sectoren die hun tijd effectief willen beheren, hun productiviteit willen verhogen en een gezonde werk-privébalans willen behouden. De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren professionals die streven naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op het gebied van efficiëntie en tijdsbeheer.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training