slider-thumb
slider-thumb
Max 25 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Professionele look voor VROUWEN

€ 650 Per team
€ 786,50 incl btw

Professionele look voor VROUWEN

  • Authenticiteit
  • branding
  • coaching
  • Identiteit
  • Zichtbaar
Ben jij ook benieuwd hoe je je persoonlijke look eigentijds, verzorgd en persoonlijk kunt maken? Volg dan de sessie: ‘Professionele look voor VROUWEN’. In anderhalf uur neemt Merel je mee in de wereld van kleur, kleding, styling en kledingmerken. Pas als je weet welke kleding jou het mooiste staat, kun je alles uit je persoonlijke presentatie halen. Je leert over de verschillende kleurtypen, de verschillende figuurvormen en pasvormen, hoe je snel en moeiteloos leuke combinaties maakt en de do’s en don’ts van professionele kleding. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld.

Het is geen toevalligheid of een bepaalde kleur of pasvorm je goed staat. Dit is meestal vrij logisch, tenminste als je weet waar je op moet letten. Kleding kopen en combineren wordt na deze sessie niet alleen eenvoudig maar ook vooral leuk. Welk product of dienst je ook levert, je zelfvertrouwen groeit als je weet wat je het beste kunt aantrekken. Uiteraard in een stijl die bij je persoonlijkheid en levensstijl aansluit.

Doe je ook mee? Deze sessies zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te boeken. Speciaal voor vrouwen die eens goed willen kijken of hun look en kleding (nog) wel bij hen past en het maximale uit hun kleding willen halen. Je krijgt praktische tips om voor jou de beste (kleur)keuze te maken. Als je bewust winkelt ontstaan combinaties vanzelf. Beter voor het milieu en je portemonnee.

Dit leer ga je leren:
- Hoe je jezelf optimaal en authentiek presenteert
- De verschillende kleuren en kleurtypes
- Hoe je leuke sets combineert
- Professionele do’s en don’ts
- Welke accessoires en schoenen het beste bij je passen
- Welke pasvormen en merken bij jouw figuur passen
- Waar en hoe je kleding kunt kopen
- En uiteraard kun je volop (persoonlijke) vragen stellen!

Kortom een online sessie die je leven eenvoudiger maakt en je carrière een boost geeft.

Merel is een vakvrouw met veel ervaring. Zij heeft inmiddels 7 boeken uitgegeven. Haar laatste boek is: 'Mooi met Kleding' Merel heeft inmiddels meer dan 500 stylisten, kappers, visagisten, docenten en coaches opgeleid.

Opdrachtgevers: Deloitte, ROC, Albeda College, Bijenkorf, Rob Peetoom, Görtz and Crown etc.

Data in overleg zowel overdag, 's avonds als in het weekend.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Merel van t Wout
Stylingcoach

Deel deze online training